Ne bileyim kıyafet, ayakkabı, takı, çiçek ya da sevgililere yönelik şeyler.. Sizin en çok baktıklarınız neler?
Neyin üzerine satış yaparsam çok tercih edilen bir sayfa olurum?

Ne bileyim kıyafet, ayakkabı, takı, çiçek ya da sevgililere yönelik şeyler.. Sizin en çok baktıklarınız neler?
Neyin üzerine satış yaparsam çok tercih edilen bir sayfa olurum?

Yani eger bir ürün satmak istiyorsan İnternet ortamında takı, kozmetik ürünleri, saç bakım yağları, kendi elimle tasarlayabileceğin güzel hediyelik eşyalar yapabilirsin. Bu tarz şeyler kadınların ilgisini çok çeker. Böyle ürünler yapıp satabilirsin. Sayfanı biraz daha büyüt ve öyle aç derim. Eğer kendi el becerin var ise malzemeleri alıp kendi el emeğiyle yaptığın ürünleri satabilirsin. İnsanlar el emeğiyle yapılan şeylere bir tık daha ilgili olurlar çünkü. Böyle böyle büyür ve iyi satışlar yaparsın eminim.
Takı aksesuar özellikle el yapımı. Yani kendi tasarıların bence. ve 50 lira civarı şeyler. Sosyal medyada çok satıcı var. Ve bir sürü dolandırıcı. O yüzden uygun fiyatlı şeyler satmaya çalış. Yani kalkıp telefon tablet bilgisayar gibi pahalı şeyler değil.
Merhaba
Profilini okudum kedi köpek kuş vs evcil hayvanları seviyorsun onlarla akalı bir şeyler olabilir ya da el işlemesiyle örgü resim vs şeyler yapıp satabilirsin mesela şöyle masa yazıları var ya atıyorum Sayın Ahmet Koç bunu güzel şekillerle yazıp kişiye özel yazılar yazıp satabilirsin ya da takı küpe bileklik tarzı olabilir yalnız kaç takipçiniz var o hesabın bana mesaj atar mısın
Bence ayyakkabı giyim falan artık tutulmaz tam insanlar trendyol n11 gibi sitelerden alışveriş yapıyor sen mesela karakalem yeteneğin varsa çerçeve şeklinde satabilirsin örneğin bir damat bir gelin fotosu karakalem ve ya bir aile olabilir diğer fikrim de böyle el yapma örgüler olabilir ve ya takılar sanırım tutulur.
Koleksiyon da iyidir buda aklıma geldi mesela böyle yaşadığın yer deniz varsa renkli taşları alıp Koleksiyon yapabilirsin bir vazoda tamamen kendi yaratıcılık ve el yeteneğine bağlı boyaya bilirsin de aslında çok şeyler var ama şimdilik aklıma bunlar geldi.
Önemli değil.🙂
Cevap
58Cevap
Bence kıyafet ve takılar
Ne satacağından ziyade nasıl satacaksın bu önemli. seni diğerlerinden farklı kılan birşeyler olmalı olmasa bile reklam çok önemli biraz paraya kıyıp büyük sayfalara reklam vermen gerekir ya da çekilişlere sponsor olup oralardan etkileşim kasman gerekiyor. sayfanın yapısı ürün resimleri vs. Profesyonel olmasa bile profesyonel e yakın olmalı malının arkasında olmalısın güven vermelisin bunun içinde dediğim gibi en büyük etken reklam. ama şöyle düşün kapalı çarşıda bir sürü kuyumcu var hangi birisi derki benden kim alır böyle düşünme malın ne olursa olsun iyi pazarladığı sürece alıcının olacaktır. sürekli ilgilenmen gerekecek iletişimin iyi olmalı. Eğer gerçekten istersen her ürünü satabilirsin buna kendin piyasa araştırması yapıp karar vermelisin birinin dediğine bakarak direkt bunu satacağım dememelisin. ilk etapta satışların olmayabilir gardını düşürmeyecek sin her şey bir anda olmuyor zaman istiyor bazı şeyler
Yani eğer bir ürün satmak istiyorsan İnternet ortamında takı, kozmetik ürünleri, saç bakım yağları, kendi elimle tasarlayabileceğin güzel hediyelik eşyalar yapabilirsin. Bu tarz şeyler kadınların ilgisini çok çeker. Böyle ürünler yapıp satabilirsin. Sayfanı biraz daha büyüt ve öyle aç derim. Eğer kendi el becerin var ise malzemeleri alıp kendi el emeğiyle yaptığın ürünleri satabilirsin. İnsanlar el emeğiyle yapılan şeylere bir tık daha ilgili olurlar çünkü. Böyle böyle büyür ve iyi satışlar yaparsın eminim.
Merhabalar.
Ben daha önce bir islemtme yaptım sosyal medyada, ben tasarımcılık işi yapıyordum kişiye özel potre, telefon kılıfı, sweatshirt, sweat, özel baskı olarak yapıyordum. Gerekirse baskılarda ve hesap düzeltmede yardımcı olabilirim.
Ama insanların genellik sweat ve eşofman istiyor.
Tabiki yardımcı olurum
İnce düşünüceksin ulaşmak istediğin kitleyi seçiceksin mesela bebek ürünleri ama pratik tamamen
Veya telefon aksesuarları modaya uygun kişisel takılar çok para etmeyen ama dikkat çekici ürünler önericeksin beğenisini aldığın kişiler iyi ama pahalıymış demicek mesela telefon koruma kılıfı önericeksin 60-70 lira beğenen direkt linke tıklayıp alıcak
Hemen çok kazanmayı dusunmeyin ama genelde instg daki takipçisi fazla olanlar satış yapmıyor.
Sadece bir şey satın alıyor resmini yukluyor takipcilerinden teklif geliyormuş su ürünü bana satar msn diye
En çok güldüğüm bayan tokası alan erkek.
Yarıldım ya.
ordan iş cıkmaz.
anca şirket kurup trendyol ya da hepsıburada gıbı pazaryerlerınde satıs yaparsan Instagram face gıbı ortamlarda desteklersın.
bosuna emek verıp ugrasma.
Elinde neler var? Önemli olan değil mi?
Mesela etsy gibi sitelerde daha büyük rakamlar kazanabilirsin. Özellikle retro şeyler iyi gidiyor. Euro üzerinde satış olduğu için kâr marjı yüksek
Bence kıyafet satabilirsin iyi para kazanırsın veya ışte tunik tarzı şeyler eşarp şapka kep ve yahut da makyaj malzemeleri satabilirsin ama bana sorarsan en karlisi makyaj olur
Benim instagramdan ürün alma huyum yok ama en son bu satışlar için yasal düzenleme getirmişlerdi. Satış yapacaksan yasal gereklilikleri araştırmanı öneririm
Ne olabilir bilmiyorum ama maliyeti düşük insanların beğenmese bile iade etmeye tenezzül etmeyeceği sürümden kazanabileceğiniz bir şey satarsanız zarar etme ihtimali iniz düşük olur.
İnstagram'dan pek alışveriş yapmam ama özellikle takı, ayakkabı ve sevgili kutuları (işte içinde yapraklar, fotoğrafları ve çikolata vs.) çok tercih ediliyor diye görüyorum.
Ne satarsan sat. Ürünlerini tercih edecek kitleyi tespit edip, onlara yönelik reklam çıkarsan ve başarılı olursan çok satarsın.
aksesuar öneririm ama biraz orijinal şeyler olmalı. Herkes çarşıda gördüğünü ordan alır instagramdan değil , ve çok para da vermez
Bayanlara yonelik olursa daha iyi satis yapacagini dusunuyorum
Bayanlarin urunleri ve cesitliligi daha genis ve pazari daha yuksek
o sayfa dolandırıcı satıcı dolu pek alıcı bulamasın oradan. ... güvenilir sitelerden satış yap daha iyii
Bayanlara hitap eden süs eşyaları birde erkeklere hitap eden tespih çakmak vs gibi ürünler le hitap edebilirsin
Takılar veya tişörtler gerçi havalar artık yavaştan soğudu kapşonluda iyi satar eğer modelleme güzel olursa
Kazak sat ilk ben alcam bak zevklerim güzel benim ona göre 😉
Güveni kazan sonra
kıyafet insaların en çok neye ihtiyacı oluyorsa
Bence eski vintage retro tarzı mesela AliExpress de ki ürünleri satsan misss
Özel tasarım kadınlara hitap eden ürünler en doğrusu olur bence.
El işi ürünler, dekorasyon ürünleri veya ev yapımı lezzetler olabilir
Tasarım İşi ürünler daha iyi olur. gibime geliyor
kadınlara kozmetik ürünleri erkeklerede aksesuar
Ben instigramda hiç bir şey bulamadım o nedenle pek takılmıyorum.
Modern şık kıyafetler olabilir ayakkabı çanta takı olabilr
saat takı ayakkabı ve çanta en çok tercih edilenler bende bir ara çanta satmaya çalışmıştım
Bunun cevabını bilen köşeyi dönmüştü. Alırken ucuza alacağın bir şey olmalı.
Ben genelde özel tasarım tshirtler için bakıyorum, sana fikir olarak bunu verebilirim.
Sevgililere yönelik satış yaparsan tercih edilen olursn
Öncelikle Instagram sayfası satın al takip fazla olsun ve sonrasında ürününü bul ve Instagram da reklam yap herkes görsün..
Ben yılardır e ticretle uğraşıyorum en çok Instagram'da satılan ürünlerin birinci kategorisi makyaj kişisel bakım ikinci kategori takı üçüncü giyim
Dolandırıcılık çok oluyor önce güven kazanman gerek
Satacak ürün buldunmu bende komisyonlu düşünüyorum 10binlim sayfam var.
Daha çok el yapimi takılar, aksesuarlar ev dekorasyonu gibi gibi
giyim ürünlerine ve takılara ilgi çok olur diye düşünüyorum
Kendine niş bir alan belirlemelin ve o alan da paylaşımlar yapmalısın.
Keşke hamur işinden anlasaydın internet üzerinden o işte güzel para var
Kullanılmış çorap sat alıcısı çıkar 😅😅😅
İmitasyon ayakkabı
Telefon kılıfı
Takı daha çok gidiyor
Bence oyuncak tarzı şeyler tutabilir.
Etiket hacimlerini incele daha iyi fikir verir
Ayakkabi kesinlikleee
takı daha uygun sanırım
Fazla abartı şeyler olmamalı
Tasarım olan takılar veya pahalı marka parfümler
Fartetmez sat en iyisi