Kullandığınız memnun kaldığınız beyaz eşya markaları hangileri?
(ütü, süpürge de önerebilirsiniz.)
Kullandığınız memnun kaldığınız beyaz eşya markaları hangileri?
(ütü, süpürge de önerebilirsiniz.)
Ben beyaz eşyada en çok arçeliği seviyorum. Diğer markalara nazaran en azından daha güvenilir. Ve daha kullanışlı. Beko Siemens falan sevmiyorum şahsen ben. Eve o markalardan bir eşya almam. Pek kaliteli değil. Bak boshta çok güzel eğer beyaz eşya tercih edeceksen dediğim markalardan gözü kapalı tercih edebilirsin. En azından adı biliniyor ve biz kaç senedir arçelikten buzdolabı kullandık birde çamaşır makinesi çok iyiydi. Kaç sene idare ettik bir iki kez bozuldu sadece.
Samsung buzdolabı kullanıyorum yıllardır kesinlikle öneririm. Televizyonda da LG üstüne yok eğer maddi imkan varsa LG al. Ütü tefal kullanıyorum ama önermem Philips ütüde çok daha kaliteli. Elektrik süpürgesinde de üst segment bir şey istiyorsan Dyson.
Evet Dyson biliyorum fakat bu tarz harcamaları evlenince yaparım daha çok şarjlı olarak düşündüm :) Vestel genelde önerilmiyor
Bosh da iyi elektrik süpürgesi konusunda. Onu da Bi araştır derim.
Cevap
23Cevap
samsung tercih ediyorum
Biz arçelik kullanıyoruz severek kullanıyoruz çok memnunuz arçelik varken beyaz eşya olarak diğer markaları tercih etmiyoruz diğerleri çabuk bozuluyor arçelik daha çok uzun ömürlü kullanışlı oluyor marka olarakta çok iyi uzun zamandır beri arçelik kullanıyoruz.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben beyaz eşyada en çok arçeliği seviyorum. Diğer markalara nazaran en azından daha güvenilir. Ve daha kullanışlı. Beko Siemens falan sevmiyorum şahsen ben. Eve o markalardan bir eşya almam. Pek kaliteli değil. Bak boshta çok güzel eğer beyaz eşya tercih edeceksen dediğim markalardan gözü kapalı tercih edebilirsin. En azından adı biliniyor ve biz kaç senedir arçelikten buzdolabı kullandık birde çamaşır makinesi çok iyiydi. Kaç sene idare ettik bir iki kez bozuldu sadece.
Pahali urunler almaya hic gerek yok. Hele de bu zamanda, enerji tasarrufu yapiyorsa pekcok marka dusunulebilir. Iyi arastirma yapmakta fayda var.
Supurgede ve utude philips kullaniyorum memnunum.
Teşekkür ederim
Paramızın yurt dışına gitmemesi düşüncesiyle elektrik tüketimi düşük, yerli ürün kullanmanızı öneririm.
Teşekkür ederim
Bizde çoğu beko markalı yıllardır kullanıyoruz bi şikayet görmedik daha
Teşekkür ederim
ben Arçelik ürünü Altus kullaniyorum 8 yıldır memnunum tavsiye edrim.
Teşekkür ederim
rica ederim
Arnica tesla öneririm kesinlikle philips bosch gilan gereksiz arnica süpürgede kendini aşmış
Teşekkür ederim
Durumun varsa Samsung. Özelikle çamaşır makinesi efsane.
Aa hangisini önerirsiniz
Buzdolabı çamaşır makinesi buzdolabı Bosch ama Arçelik te olur süpürge Dyson
Ütüde braun süpürgede philips... çamaşır makinası buzdolabı ve bulaşık makinasında siemens..
vestel ve vestelin yan ürünlerinden çok memnun kaldık, vestfrost bulaşık makinesi aldık gayet güzel yıkıyor
Beyaz esyalarim bosch ve memnunum
Teşekkürler
Çamaşır makinası Bosch olsun da gerisini bilmem..
Bosch marka genelde bozuluyor diye biliyorum
Arçelik almada ne alirsan al
Aa neden
Buzdolabini aldik 2. Güne motorunda sikinti cikti servisi aradik garantisi oldugu halde ariza kaydi olustirulmadi aradığımızda hep kapattilar en son kendimiz motorunu degistittirdik 2 bin tl ye
Uh anladım teşekkür ederim
Süpürge de arçelik
Beko ve Arçelik markasını öneririm
Hepsini Arçelik al geç.
Çoğunluğun aksine samsung aletlerini seviyorum.
Philips bosch profilo
Bu da soru mu ya arçelik varken
Arçelikten şaşmıyom ben
Maddi gücün varsa bosch
Bütçe de önemli
bosh siemens gerisi yalan
Bosch
Bosh samsung
Siemens, Profilo
Dik Elektrikli süpürge olarak Fakir
Ütü ve süpürge için Philips Beyaz eşya da Siemens
Bosch ve samsung.