Kardeşime motor alma kararı aldık, şaka gibi bu ne böyle :D
Şu 45 bin olan falan nee! :O

Kardeşime motor alma kararı aldık, şaka gibi bu ne böyle :D
Şu 45 bin olan falan nee! :O

Artık ne ucuz ki ya. Bu pahalılık herşeye yansıyor. Biz kardeşime bebek arabası aldığımızda bu kadar pahalı değildi bu baya abartı yalnız. Hayır yani diğer bebek arabalarından ne farki var bunun. Hani değişik bir özelliği olur tamam bu kadar ediyor dersinde bu parayı hakedecek ne özelliği var bu arabanın. Bence çok gereksiz pahalı. Sonuçta otomatik değil ki bu kadar para istiyorlar bir bebek arabasına. Yani ne gerek buna o kadar para vermeye.
Artık ne ucuz ki ya. Bu pahalılık herşeye yansıyor. Biz kardeşime bebek arabası aldığımızda bu kadar pahalı değildi bu baya abartı yalnız. Hayır yani diğer bebek arabalarından ne farki var bunun. Hani değişik bir özelliği olur tamam bu kadar ediyor dersinde bu parayı hakedecek ne özelliği var bu arabanın. Bence çok gereksiz pahalı. Sonuçta otomatik değil ki bu kadar para istiyorlar bir bebek arabasına. Yani ne gerek buna o kadar para vermeye.
Cevap
12Cevap
Aşırı pahalıymış
E bebekte baktım geçen 10000’e bebek arabası vardı üstelik pusetsiz.
Gerçekten bazı şeyler aşırı pahalı gereksiz.

Şundan alın içine yastık yorgan tamam işte mis gibi
O paraya çocuğa uçak bileti aldırın dünyayı gezsin 😂😂😂😂😂😂😂
her şey marka olacak diye bir şey yok. Kullanışlı olsun yeter.
Ben de bu konuda çok kararsız kalmıştım.
Herkes farklı bir şey söylüyor ama modelleri toplu görmek karar vermeyi kolaylaştırıyor.
Ben bakarken buraya göz atmıştım:
En azından fikir vermesi açısından faydalı olabilir.
Uygun ucuza vardır elbette artık yani normal bu fiyatlar
Ben aldığımda 450 TL ydi. Geçen gün gördüm 1250 olmuş.
evet arkadaş nedir bu, e bebek mağazalarına bakıyorsun her şey ultra lüks şekilde demekki bu alandaki pazarın kazancı çokk
Taksiyle gitse daha ucuz derdim ama diyemedim
Bunları daha çok Araplar ve zenginler alıyor.
Bence biraz daha büyüyünce alınır
Bizde ikinci el var isterseniz. 😂
Bebeği doğduğuna pişman ettiniz
Gercekden hersey cok pahalı yaa
bu fiyatlar normal ki?
Mamas Papas Öneririm
lük bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?