Alışveriş & Hediyeler Pahalı parfümlerin kalitesi fiyatını geçebilir mi? Myystic Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Geçmez bence. Bazı parfümler binlerce dolar fiyat etiketine sahip olabiliyor çok uç değil mi sizce? Pahalı parfümlerin kalitesi fiyatını geçebilir mi? Cevapla Parfüm Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Geçemez bence 0 0 Yorumla
Dağ-Gibi-Kaç Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Onu bilmem ama bu parfüm fiyatları nedir böyle? Kaç gündür iyi ki bir parfüm almaya niyetlendim. Yok, yok, yok. Neyse ki sonunda kendi parfümümü kendim yapmaya karar verdim! Hem tam nokta atışı koku yapacağımı biliyorum. Hodri meydan. 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Yap bakalım nasıl olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçemez bence
Onu bilmem ama bu parfüm fiyatları nedir böyle? Kaç gündür iyi ki bir parfüm almaya niyetlendim. Yok, yok, yok. Neyse ki sonunda kendi parfümümü kendim yapmaya karar verdim! Hem tam nokta atışı koku yapacağımı biliyorum. Hodri meydan.
Yap bakalım nasıl olacak
Geçemez diye düşünüyorum.
Geçmez geçmez