Maddi durumum karşılıyor gibi yani aylık kazancım 15-20k. Yine de insan tereddüt ediyor, yakında doğum günü ve özel bir şeyler bekliyor.

Maddi durumum karşılıyor gibi yani aylık kazancım 15-20k. Yine de insan tereddüt ediyor, yakında doğum günü ve özel bir şeyler bekliyor.

Doğum günü ise bence güzel bir hediye olur ama illa ki o da şart değil düşündüğü ve ya sizin düşündüğünüz farklı anlamlı başka bir şey varsa onu da alabilirsiniz
Alırsan yılın değil asrın enayisi olursun hatta guinessten yetkililer gelir seni dünyanın en enayisi olarak tescilletirler ben benim hatuna 500 lira kulaklık aldım acaba çok pahalıya mı ettim derken sen iphone 13 almayı düşünüyosun sakın ha sakın mallık yapıp almaaaaa
Cevap
42Cevap
Seçilirsin ama ülkeye şöyle bir baktığımda senden kötüleri de vardır
Eşin olsa neyse de o zaman alabilirsin daha sevgilisiniz ya olcak ya olmucak nasip kısmet bu işler o kadar pahalı hediyelere gerek yok bence hem önemli olan düşünmektir ciddi düşünüyorda olabilirsin kaderinde o yoksa Allah anlına onu yazmadıysa ne yapsan etsen olmaz bu iş zaten.
Çok aptalsın net!!! Çok özel şeyler bekliyorsa belediyenin çöplüğüne götür bağla gözlerini 😅 Kim oluyo da özel şeyler bekliyo. daha 8 ay olmamış ne kanbağınız ne soy bağınız var. hediyeyi aldıktan 3 dk sonra hadi by by kafasını şakşakladığım dese ne bk yicen 😴🥴 Harbiden erkekler soyulmayı kötü muameleyi bu beyinsizlikleriyle sonuna kadar hak ediyorlar.
Sbshajskksldf ne güzel yazmışsın
Çerçeveletip asılıcak yorum 🛫🛬
Al da ayrılsın sonra enayi olursun. Zamanında bu hatayı ben yaptım. Kendi telefonu sıkıntılı diye 6S almıştım faturaya ek 4500₺ aldım 3 hafta sonra ne dedi biliyo musun? "Ben eski sevgilimi unutamadım kusura bakma" telefonu geri verdi hem de kutusunu şarj aletini bulamadı 1300₺ sattım onu 1 aylık telefondu. Almalısın kesinlikle tek enayi ben olmamalıyım
3 ay sevgili kaldık
Bence çok saçma bi hediye şimdiden bunlara alıştırırsannn ilerde bu durum içinden çıkılmaz bi hale gelir ve önüne geçemezsinn hem sevgilinizinde beklenti içerisinde olması anlamsız yanii.. Normal bi kutlama yapmanız daha makul bence..
Bu soruyu buraya soruyorsan alma!
Hediye gönülden olmali.. seni zorlamamali.. beklentisiz kosulsuz.. olmali.. bunikintaraf
Icin de
Böyle..
Bi ayrılırsa enayiliğinle kalırsın bu kadar yüksek bir şey bekliyorsa o kız hakkında iyi yorum yapamam
Yılın hem canım hem aptalı hem avcısı seçilirsin karşim evlenmeden sevgiliye hediye alma yarası olan gocunur diye bi laf var heh o yarasi olan benim ndnsns
Off aşırı saçma yorumlar zaten birgün ayrılırsak diye düşünürsen ilişkide hiçbir şey yapamazsın. Önemli olan başka insanların ne düşündüğünü takmadan kendi hislerinle hareket etmek. Bunun enayilikle ne alakası var anlamıyorum kız veya erkek fark etmez, sevgilinin hoşuna gideceğini, kendisini değerli hissedeceğini düşünüyorsan almalısın kesinlikle.
Kuzenime geçen ay Samsung A 53 aldım çok beğendi zor beğenen biridir ustelik. Gerek yok onu almaya.
Evet yılın malı ödülünü bile alırsın hatta senin için yeni bir dal daha açılır yılın mak değneği diye anan istese anana almazsın
Esın olsa neyse ayrılsan ne olucak KS yazarsın “ sevgılıme iphone13 aldım ıstesem mı?” Guzel bır bıleklık, kupe , parfum , kolye vb hedıyeler al
tavsiye etmem ama parama dusmanim diyosan bi sey diyemem ya sen bilirsin ve belki kucuk bi seyden de mutlu olabilir dusun
kardeşim seni ekonomik olarak kötü hissettirmeyecekse en kötü şartta bile başının gözünün sadakası olsun al doymaz bunlar almalara :D
İmkanin varsa al sonradan kavga edip geri isteyeceksen alma genelde oyle olur bence evli iken almak daha mantikli her iki taraf icin
Gerçekten değer veriyorsanız, evliliği düşünüyorsanız bütçeniz müsaitse alın, fakat ilişkilerde önemli olan maddi değer deyil manevi değer olmalı
alabilirsin sıkıntıya girmiyorsan sevdiğin insan sonuçta ve kimin gidici kimin kalıcı olduğunu bilemezsin bu yüzden mutlu et bence
Daha ucuz bir şey alarak sevgisini ölç. Beğenirse gerçekten seviyor demektir 😃
Kadın olarak bile söyleyebilirim ki yılın kerizi olursun.
sana alsada bunu söyler misin? yüzüne karşı
Paragöz sevgilin varsa ayvayi yedin demek gecmis olsun
Tekrar isteyemecek isen veya başına kalkmayacaksan al.
İçinden gelmiyor ise alma.
Seçilirsin tabi. Onu annene alıp sevindirmezsin elin kızına alırsın ama
Annesine bir çift çorap almaz babasından para ister sevgilisine iPhone 13 alır ama..
Böyle bir şeyi asla kabul etmezdim artı gururuma yedirtemezdim ben olsam. Hem pahalı ne kadar Zengin olursa olsun ben kendime alırım bu telefonu valla. Manevi şeylerin daha büyük değeri oluyor illa biri bana hediye alacaksa bir demek çiçek isterim ya da içinden ne gelmişse. Küçük büyük ucuz pahalı takılmam. Hediye güzeldir ancak bu telefonu bana birisi hediye ederse altında art niyet arardım. ‘Baaak ben alabiliyorum hemde hediye olarak sen kendine alamadığın için sana aldım haha’ der gibi..
Bu tarz pahalı hediye abartı gibi geliyor bana. Ben kabul etmezdim şahsen.
Eminim ona verilebilecek çok güzel hediyeler vardır, örneğin ;
Kar küresi
Müzik kutusu
Çiçek
Takı
Tablo
Vs.
Durumun müsait ise neden olmasın, sevgilin neticede ona almayacaksın da kime alacaksın
Hayır sadece verdiğin değeri biraz da olsa yansıtır
Şahsen ben o kadar pahalı bişey istemezdim, insan mahçup olur sonra, sende alma bence
Senin zaten maaşın o telefonun fiyatından az neyin havası bu djdjd
Çok erken böyle şeyler için. Millet karısına, kocasına almıyor.
Al al beklentileri iyice yükselt birdahakine araba almak zorunda kalırsın
Çok pahalı bir hediye. Ben kendi adıma mahcup hissederdim.
Daha özel ve ekonomik bir şey olabilir, hem enayi olmazsın
Sevgili döneminde çıtayı yükseltirsen nisanliyken araba, evlenince ev ister knk
Daha ucuz bir şey al o paranın çeyreği kadar denemişte olursun
fazla abartma ince düşünceli olduğun bi hediye seç hem belki telefonu beğenmicek
Sonradan "ah, tüh, vah" demeyeceksen alabilirsin. 😌
Eğer iyi biriyse zaten o kadar pahalı birşeyi kabul etmez
Al İphone biraz da senin aldığın telefonla diğer erkeklerle mesajlaşıp konuşsun hahaha
Kendi üstüne faturası olsun geri vermezse faturayı kullanırsın şikayette
Güzel ülkemin mal erkekleri ahh ahh hep aynı bin yıl geçse aynı mal
Paraya alıştırma zorluğa alıştır daha sonra elinde hala varsa ortalama düzeyde hediyeler ve seviyeli konuşmalar ile ortayı bul
en sevdiğim şarkı sözü "hayallerinde satın al takılma fiyata" amacın onu mutlu etmek al gitsin
Benim hoşlandığım sevdiğim adam benimle disarda bir yerde oturup bir kahve içmeyi bile çok gördü bana sen neler diyorsun oyke al al bencede
Ödülünü buraya bırakıyoruz efendim 🏆
TEBRİKLER 👏😂
Alma çok para bir küdln için değmez eğer eşinse değür sevgiliye maks 1
500 liralık hediiye al deli gibi aşıksan 1000 geçmü
Gerçekten sevsen bu soruyu sormazdın.
Altın kolye alsan daha ucuz be 😂
Yok ya ne enayisi skjhf
Evet cidden yılın enayisi seçilirsin
Aynen baya iyimis maddi durumun bir aylığın enayi
Sana bir adım daha aşık olur.
Bana al sevgilin rolü yaparım sana
Erkek arkadaşim asla öyle pahalı bir telefon alsın istemem bana kolye olabilir