Erkek arkadaşıma boxer almak istiyorum ama hangi beden olur hangi boxer yakışır bilmiyorum internetten bi kaç model buldum hoşuma gitti böyle cıvıl cıvıl
Hangisi daha güzel
Ama hangi beden olur bilemiyorum boyu 185 kilo 89-90 arası
genelde bedenleri standarttır sevgilin çok kilolu değilse hepsi olur. Çok cırtlak renkler tercih etme açık kırmızı açık yeşil açık sarı v. s gibi siyah kahverengi beyaz olabilir. sade renkler tercih etmen daha iyi olacaktır.
Daha önce giydiği boxerları hep böyle siyah lacivert bazıları baskılı bazıları düz renk böyle ruh Halime göre giyiyorum diyordu aynısından alayım dedim lumberjack giyiyor bulamadım set olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
genelde bedenleri standarttır sevgilin çok kilolu değilse hepsi olur. Çok cırtlak renkler tercih etme açık kırmızı açık yeşil açık sarı v. s gibi siyah kahverengi beyaz olabilir. sade renkler tercih etmen daha iyi olacaktır.
Teşekkürler
Üstüne para versen giymem şunları kompedandan al adam akıllı bişey özkan ve tutku markalarının boxerları iyidir.
Neden ki? Desenli pamuklu gayet güzel değil mi?
Ben bu tip slip sevmiyorum birazdaha bol olanlar tercihim boxer short diye geçiyor.
Malzemeyi sıkıyor bunlar.
Onları da benim sevgilim giymiyor aşağıya aradan çıkıyor diyor
Aradan çıkması takım taklavatı sıkmasından iyidir.
Bilmiyorum bende olmadığı için bir diyemiyorum
tüm ciddiyetim kaçtı
Yahu neden kaçtı?
Gayet tatlı şirin boxerlar
berbat görünüyorlar bence
Sade mi alayım?
Önerin varsa link atar mısın?
tek renk alabilirsin bence
Hangi renk alayım beyaz siyah falan?
bir tane mi alacaksın ki
Yok 5 tane falan çünkü her gün banyo yapıp boxerini değiştirir temizlik takıntısı var
siyah ve koyu renklerden al o zaman. beyaz sarı pembe falan olmasın🤠
Daha önce giydiği boxerları hep böyle siyah lacivert bazıları baskılı bazıları düz renk böyle ruh Halime göre giyiyorum diyordu aynısından alayım dedim lumberjack giyiyor bulamadım set olarak
ne düşünceli bir sevgilisin awk
Seviyorum onu ondan
zaten aşklar hep yalan dolan değil miydi
Seni bilmem ama benimki değil 6yıldan beri sevgiliyiz aynı evde yaşıyoruz yani onun saçını sakalını bile kesmişliğim var
neden aynı ev
İkimizinde kimsesi yok üniversitede tanıştık hala beraberiz evlenmeyi düşünmüyoruz hatta önümüzdeki sene
kusura bakma çok dar görüşlü olduğumdan sordum. mutluluklar diliyorum
Yok sorun değil ben şimdi ona boxer bakmaya geri döneyim teşekkürler her şey için
ricalar