Sanal kart oluşturmak istiyorum kartı oluşturup parayı kasalara nakit verip indirimlerden faydalanabiliyor muyum pek anlamadım bu kart olayınıda yardımcı olursanız sevinirim.

Sanal kart oluşturmak istiyorum kartı oluşturup parayı kasalara nakit verip indirimlerden faydalanabiliyor muyum pek anlamadım bu kart olayınıda yardımcı olursanız sevinirim.
Moneyelerini tüm migros macrocenter ' larda 1tl olarak harcayabilirsin moneyelerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli eğer kartın yanında değilse cep telefonunun ile alışveriş yapıyorsan moneyelerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman yeterlidir.
Cevap
5Cevap
Telefonuna migros money programını yükle oradan kampanyalar var ör:300tllik et almına 30tl gibi kampanyalara girdikten sonra kasada ödeme yaparken telefon numaranı veriyorsun sonra o money telefon numarasına yükleniyor , yüklendikten sonra ne kadar money varsa aldığın her üründe ödeme yaparken money kullanacam diyip numarayı veriyorsun telefona gelen kodu söyledin mi money kullanıp fiyattan düşmüş oluyorsun. Money hesabınıda kasiyerler açar
Yani ben bu karta para falan yüklemem mi lazım yoksa sadece telefonumu söyleyip parayı normal şekilde verebilir miyim kasiyere
karta para atmalık bir mevzu yok money puan kazanmak istiyorsan telefonuna uygulamayı yükleyip kampanyaya giriyorsun sonra kampanyadaki ürünleri öderken telefon numaranı veriyorsun bu sayede money puanlar telefon numarana yükleniyor , money puanları harcamak içinde yine aynı şekilde alışveriş yaparken telefon numaranı veriyorsun ve o numarada ne kadar puan varsa fiyattan düşüyor
Migros kasasinda senden money kartina kayitli cep tel istiyorlar indirimli aliyorsun urunleri
Yani karta para yüklemek gibi şeyler yok değil mi
Full siz kazanıyonuz biz indirim aldığımızı sanıyoruz bu yüzden daha çok alışveriş yapıyoruz daha çok harcıyoruz gene migros kazanıyor ya hep dolandırılıyoruz
Kullandikca indirim aliyorsun
Bilmiyorum