Kızların hepsinde ayı var arkadaş, herkese edilmiş herhalde. Edilmeyen kız kaldı mı? Sene 2022 düşündüğüm şeye bak gerçi... peh.

Kızların hepsinde ayı var arkadaş, herkese edilmiş herhalde. Edilmeyen kız kaldı mı? Sene 2022 düşündüğüm şeye bak gerçi... peh.

8matador1180 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hep sevgilim olsun ayıcık hediye etsin diye bekledim bekledim. Sonra dedim neden bekliyorum? Ben kendime hediye edeyim. Doğum günümde kendime hediye ayıcık aldım 😂 tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım gibi bir şey oluyor sanırım 😂
Bana da et o zaman zjsj
Sen kendine hediye et 😂
O hediye sayılmaz ya xjd
Neden sayılmasınmış? 😁
zamanında öğretmenlik yaparken bir öğrencim para atıp oyuncak çekilen makinelerden kazanmıştı, hocam çocuklarınıza götürün diye verdi. ben de çocuklara götürdüm. ama ayı şarkı söylüyordu. çocuklar korktu oynamadılar. :))))
Oda arkadaşıma devasa bir ayıcık gelmişti. Odanın bir köşesini komple kaplıyor kira vermeden bizimle yaşıyordu resmen. Toz çekmekten başka bir şeye yaramıyor. Heveslenmesin kimse.
Edilmedi, gereksiz bir hediye. Çocuk muyuz peluş hediye edilsin.
sarılıp uyursun neyi var
Sarılacaksam yastığıma sarılırım.
Yastığına sarılmaya devam et xd
Tamam
Hiçbir şey hediye edilmedi bu yaşıma dek.
Soruyu görünce kendim için acayip üzüldüm
üzülme ya ama
Elimde değil..
Hayır edilmedi. Böyle şeyleri de sevmem :) Gerçi birisi hediye etse küçük yeğenlerime verirdim o mutlu olsun diye.
6-7 yaşlarında evet onu da benden küçük bir çocuk alıp götürmüştü, o yüzden hala gözüm var içimde kalmış ama peluş ayı hediye alacak kimsem yok
Sevgiliden değil de babamdan çocukken kocaman bir ayıcık almıştım kıyafetlerimi ona giydirirdim sonra kıyafet bana çuval gibi olurdu🤦
Bir kız arkadaşım doğum günümde almıştı, büyük bir ayıcık. 😃
Evett hemde kocaman ablam doğum günü hediyesi almış 😂🤣😂
edilmedi ama peluş ayı sevmem zaten başka peluş hayvanlara açığım
en yakın arkadaşım almıştı sadece o da sayılmazsa hiç hediye edilmedi keödpsmxhsm
Ayı değil de peluş kalpli yastık , özür dilerim eşeği bir de rakun... bir ayı eksik.
Peluşlardan hoşlanmıyorum edilmemesini tercih ederim
Hayır edilmedi… 🤷🏼♀️😅
Bazı şeylere geç kaldım… 😱😂
Bana hediye alan olmadı Ayi alan hiç olmadı..
hayır gerçi ayı istemem de bana motorcu boyunluğu verebilir kask verebilir
Hayır hiç hediye edilmedi bugüne kadar doğru düzgün hediye almadım zaten
Eve sokamadigim için çöpe attım zaten değersiz bir insanın hediyesiydi
çöpe atmak da yazık olmuş :D
O ayıcığa yazık olmasaydı bana yazık olurdu
bana verseydin keşkee
Evet koca bir ayıcık gelmişti maziler canlanıverdii😅
Hay mazisi batsın zndj
Niyee? Bitmiş gitmiş olay örgüsünün üzerine böyle denir mi hiçç?😄 ben yaşananlara her ne olursa olsun saygı duygumu koruyabilen biriyim olmadı bu cümle 😂
Ben koruyamam öyle, elimde olsa o ayıyı da parçalarım xd karşındaki kişi sen gibi düşünmez öyle.. Ben mesela sana ayı alacak olsam bu durum aklıma gelir ve motivem tamamen azalır xd
Yeni bir ilişkiye başlanıyorsa eski ilişkimden bahsetmem bahsedilmesini de istemem unuturum unutulmasını isterim unutmadan eskiyle yaşayarak yeni bir ilişkiye başlanılmasını akıl işi bulmuyorum dolayısıylaaa yaşanılanlar iki tarafı da demotive etmemelii 😄
O yüzden daha bana gelmeden o ayıyı kendin parçalaman lazım xd
Bir başkasına hediye ettim😅 hediyeler de değerli benim için aramızda ne geçerse geçsin o an beni mutlu etmişti ve o duyguları kaybettim diye o anıma saygısızlık edemem mata beyy😄
Ben de başkasının aldığı ayıyı hala ben varken kullanana gidemem irem hanım xd
Hahah😂 parçalamadığım için hala o ayıyı yaşatmış mı sayılıyorum yaaniii😂
Yani bi daha gormemen gerekiyor xd birine verirsen yine görme ihtimalin olur. Hic tanımadığın birine verip bi daha o kişiyle de muhatap olmaman gerekir xd
Kreşte minik öğrencime hediye edildi ve artık mesaimin başlamasıyla yeni bebeklerim olucak eğer minik erva ileride ziyaretime gelmezse bir daha görüp hatrıma giremicek ama bu ihtimal var işte😂 olmaz mı şimdi 😂😂
Ayıya kadar daha neler attiracagiz Allah bilir. :)
Aaaa böyle geçmişe takılırsak sonumuzu Allah bilir nasıl olur 😄
. d valla ben her şeyi ile sifirlanmis bir ilişki istiyorum.. gerisini bilemem xdd
Be diyelim sıfırlanma anlayışlarımız farklı 😂 zaten hatırlamamak için o anlara saygısızlık olmaması adına kutulandı yerine ulaştırıldı da sen sadece biraz takıntılı bir beysin o kadar 😄 bu ilişki olmazsa olmaz napalım yaniii 😂dünyanın sonu mu allah allah😌
Daha 3 gün önce edildi
haydaaaa
Çok istemiştim bi ayicigim olsun diye alamadım hediye de edilmedi bu paylaşımı görünce biraz tuhaf olsun ama bi kızım var az büyüsün ett bebek ve ayıcık alicam yapamadıklarını kızımda isterse onda yapicam o mutlu olsun
Daha bize sıra gelmedi
gelir elbet o da gelir :D
Çok istedim ama gelmedi🥺
gelir gelirr
Adam gibi şey alsın üff ya da tatile gidelimm
Hayır, hiç böyle bir hediye almadım.
Hayır edilmesin de lütfen
Edem olmadı şimdiye kadar.
hayir, zorlamamla bir kere alinmisti ama
koca koca ayılar edildi hem de.
Edilmedi edebilirsiniz teşekkürler
Edilmedi ama istemem de pek sanırım çiçek seviyorum ben