Alışveriş & Hediyeler Şunlar en harika tükenmez kalemler değil mi? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yıllardır kalem hastasıyım şunlar kadar basit ve güzel yazana pek rastlamadım önerileriniz var mı? Şunlar en harika tükenmez kalemler değil mi? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet öyleler 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl İnce uclulari dene daha çok hoşuna gidecek 0.7 ince uçlu tükenmez kalemlerden al daha çok seveceksin banada yaz Barış Manço moda 81300 İstanbul 0 0 Yorumla
Ilmare Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Evet fiyat/performans ürünü. Cazibeli değil ama işini iyi yapıyor. Ayrıca arkadaki kapağı tak çıkart yapmak stresi azaltıyor :D 0 0 Yorumla
nisaisteoyle Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ya bende adam akıllı ders çalışmak istiyorum kafamı toparlayamıyorum deli olucam off 0 5 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Benim gibi çalıştıkça daha yüksek bir insan olacağını bir gün kendi maaşını alıp kimseye muhtaç olmadan makyaj elbise eşya alacağını düşün. Bu zaten kendi dersim de değil başka ders Yorumla nisaisteoyle +1 yıl He makyaj elbise dedin akan sular durur o zaman bunu düşünüp çalışıcam çok mantıklı ha Yorumla MarsRafinha +1 yıl Hahahaha dalga geçme ayol yani ilgini çeker diye dedim benim hayalim hacı Murat almak Yorumla nisaisteoyle +1 yıl Yok kız harbi çok mantıklı umarım alırsın sen de hacı murat kslwçdlw Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ahahah inşallah maviye boyaticam Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Daha iyisi illaki vardır da o fiyata daha iyisi zor bulunur 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. yılların kalemi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl En güzeli asla tutukluk yapmayan tek tükenmeyen tükenmez kalem.. 🤗 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yok ya yurt dışında çok güzel şeyler var 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok bunların bi eski modeli var müko 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet gerçekten öyle nedense hiç gitmezler bir de 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 828 cevap paylaştı. Bende seviyorum bunları 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet öyleler
İnce uclulari dene daha çok hoşuna gidecek 0.7 ince uçlu tükenmez kalemlerden al daha çok seveceksin banada yaz Barış Manço moda 81300 İstanbul
Evet fiyat/performans ürünü. Cazibeli değil ama işini iyi yapıyor. Ayrıca arkadaki kapağı tak çıkart yapmak stresi azaltıyor :D
Ya bende adam akıllı ders çalışmak istiyorum kafamı toparlayamıyorum deli olucam off
Benim gibi çalıştıkça daha yüksek bir insan olacağını bir gün kendi maaşını alıp kimseye muhtaç olmadan makyaj elbise eşya alacağını düşün. Bu zaten kendi dersim de değil başka ders
He makyaj elbise dedin akan sular durur o zaman bunu düşünüp çalışıcam çok mantıklı ha
Hahahaha dalga geçme ayol yani ilgini çeker diye dedim benim hayalim hacı Murat almak
Yok kız harbi çok mantıklı umarım alırsın sen de hacı murat kslwçdlw
Ahahah inşallah maviye boyaticam
Daha iyisi illaki vardır da o fiyata daha iyisi zor bulunur
yılların kalemi
En güzeli asla tutukluk yapmayan tek tükenmeyen tükenmez kalem.. 🤗
Graphgear 500 Pg513 0.3 Mm
İddia Bayi geldi aklıma
yok ya yurt dışında çok güzel şeyler var
Zebra sarasa 🥰
Yok bunların bi eski modeli var müko
Evet gerçekten öyle nedense hiç gitmezler bir de
Kamu kurumu kalemi Bic de guzel
Bende seviyorum bunları 😄
Ben versatil ve dolma kalem kullanıyorum.
Bitmeyen kalemler
evet
Evet güzel bunlar
Yo değil
Faber Castell üstüne tanımam
Katılıyorum.
Çok güzeller evet