Alışveriş & Hediyeler Kız arkadaşıma aldım sizce beğenir mi? chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Epoksi reçine den yapılan yaşayan kolye sizce beğenir mi Kız arkadaşıma aldım sizce beğenir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Offfff aşırı iyi ya çok güzel , papatyali hemde bayıldım beğenmeyen de 🤣 1 11 Yorumla chef16 +1 yıl Eski kız arkadaşıma almıştım soru olarak paylaşayım dedim 😂 Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Yaaa bende yeni sevgi yaptın sandık , sevinmiştim adına... Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Yeni sevgili yaptın sandım demek istedim 😬 Yorumla chef16 +1 yıl Bir süre uzak kalacağım önemli olan işlerim var Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl En iyisi bu bence ✌️ Yorumla chef16 +1 yıl Kısmet nasip bu hayatta bazı şeyler Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Evet öyle... Yorumla chef16 +1 yıl Şimdilik kafa dinleme modumuz açık akışına bıraktık Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Oh mis gibi , yanlız kalıyor insan bu süreçte ama yani ne bileyim kendi işleruen daha çok odaklanıyor o yüzden bu iyi bişe Yorumla chef16 +1 yıl Yalnızlığı seviyor hale geliyorsun hepsi bu Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Doğru haklisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen geçen kız arkadaş. Arayan degilmisin ne çabuk buldun 1 1 Yorumla chef16 +1 yıl Kız arkadaşım yok eski sevgilime almıştım soru olarak görüntü olsun diye attım Kemal Sunal gibi mesela yani dedim 😂 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Papatya çok seviyorsa beğenir bende almıştım bana da alan olmuştu bundan benim de vardı böyle birine verdim çünkü beğendi. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kız arkadaşının zevkini en iyi sen biliyorsun.. Umarım beğenir.. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Güzelmiş bence ben olsam beğenirim 1 2 Yorumla chef16 +1 yıl Teşekkürler Yorumla thecutewitch +1 yıl Rica ederim Yorumla
minikshe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kız arkadaşına maddi olarak en basit bir şeyi dahi versen beğenir çünkü manevi değer biçer kendince 😌 1 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çok güzel 1 1 Yorumla chef16 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ay ne şirin 1 1 Yorumla chef16 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
İnvisibleguest Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Kolye kötü bence ama düşünce güzel 0 0 Yorumla
Ofofofofofofof Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Benim gibi kızlar beğenmez çok çirkin. 0 1 Yorumla chef16 +1 yıl Zevkler ve renkler Yorumla
gulayy_n Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İlk hediyense gold renk asıl bişey almalıydın 0 1 Yorumla chef16 +1 yıl İlk değil ilkte altın zincirli melek almistim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Offfff aşırı iyi ya çok güzel , papatyali hemde bayıldım beğenmeyen de 🤣
Eski kız arkadaşıma almıştım soru olarak paylaşayım dedim 😂
Yaaa bende yeni sevgi yaptın sandık , sevinmiştim adına...
Yeni sevgili yaptın sandım demek istedim 😬
Bir süre uzak kalacağım önemli olan işlerim var
En iyisi bu bence ✌️
Kısmet nasip bu hayatta bazı şeyler
Evet öyle...
Şimdilik kafa dinleme modumuz açık akışına bıraktık
Oh mis gibi , yanlız kalıyor insan bu süreçte ama yani ne bileyim kendi işleruen daha çok odaklanıyor o yüzden bu iyi bişe
Yalnızlığı seviyor hale geliyorsun hepsi bu
Doğru haklisin
Sen geçen kız arkadaş. Arayan degilmisin ne çabuk buldun
Kız arkadaşım yok eski sevgilime almıştım soru olarak görüntü olsun diye attım Kemal Sunal gibi mesela yani dedim 😂
Papatya çok seviyorsa beğenir bende almıştım bana da alan olmuştu bundan benim de vardı böyle birine verdim çünkü beğendi.
Kız arkadaşının zevkini en iyi sen biliyorsun.. Umarım beğenir..
Güzelmiş bence ben olsam beğenirim
Teşekkürler
Rica ederim
Kız arkadaşına maddi olarak en basit bir şeyi dahi versen beğenir çünkü manevi değer biçer kendince 😌
Çok güzel
Teşekkürler
Ay ne şirin
Teşekkürler
ayrılmış olmana üzüldüm
sakla barışma ihtimaliniz varsa
Yuvarlak kısmı fazla büyük sanki
Papatya seviyorsa beğenir.
Kolye kötü bence ama düşünce güzel
Benim pek hosuma gitmedi
Benim gibi kızlar beğenmez çok çirkin.
Zevkler ve renkler