kimine göre dürüstlük, kimine göre mücevher olabildiği gibi kimine göre onu asla aldatmamaktır... peki sizin hediyeniz ne olurdu?

kimine göre dürüstlük, kimine göre mücevher olabildiği gibi kimine göre onu asla aldatmamaktır... peki sizin hediyeniz ne olurdu?
Sadakat, dürüstlük sevgi diyenler olmuş :))
Umarım şakadır bunlar bir insana hediye asla olmaz dürüst olmak gerekliliktir kendi karakterini ortaya koyarsın, sadakat karakterle alakalı yine ve birine bak sana nasıl sadığım diyemezsin!! Aldatırsan ya kıçına tepme yersin ya boynuz...
Sevgi konusunu hiç açmıyorum bir kadına sevgimi hediye ediyorum deme kıçıyla güler sana :))
Bir kadına verilecek en güzel hediye hayallerini gerçekleştirmesinde ona destek olmaktır gerisi hikaye
Aldatmamayı, sadakati kadina verilen hediye olarak görüyorsanız ne diyeyim. Yorumlarda bile bundan bahseden olmus. Sadakatli olmak bir insana verilen hediye degildir, kisinin kendi karakterinin yansımasıdır. Aldatmayinca hediye, aldatınca ceza degil yani olay.
Kadindan kadina da değişir bu. Kimi luks sever, taki sever bir trabzon burmasi guzel bir hediye olur ya da pirlanta kolya kimine de bir buket çiçek. Kimine seni seviyorum demek.
Aslinda kadinlarin bence gonlunun yapılması cok kolay sadece beceremiyorlar. Bir iliskim vardi unutamadigim. Uzak mesafeden dolayi bitti. Durduk yere arar sesini ozledim derdi. Sabah kalkmisim sacim basim dağınık, kimse kendini kalkar kalkmaz guzel hissetmez guzel görünüyorsun derdi. Bunlar bile hediye sinifina girebilir belki ya da adamlik sinifina girebilir.
Kadini incitmemek, kadini oldugu gibi kabul etmek sevmek bunlar da olabilir. Maddi manevi kadinlar bircok seyden hoslaniyor aslinda. Bazen 20 bin liralik hediyedense seni seviyorum demek, cok guzel olmussun, ne guzel bakiyorsun bana öyle demenin degeri ölçülemez oluyor.
Ara ara çiçek almak lazım yoksa bu seksi varlıklar araba, ev falan beklemeye başlıyorlar arayı uzattıkça. Sanki anasının evinde pırlantaya doğmuş da benim kartları full çektiriyor hatun kişisi. Neyse ömürlükse mutlaka feda olsun da öbür türlü aldatır falan rastgele gelip geçici bir kızdır belki, ilişkilerin ilk 3-5 yılında (emin olma süreci) çiçekten şaşmamak gerek.
Sadece yaşanmışlık ve empati kurmak :)
Cevap
14Cevap
Eşya vs. Çiçekler hepsi bahane
Sevgiliye sevildiğini hissettirmek gerek.
Adam olan layığını yapar
Önemli olan erkeğin kadınının ruhundan anlaması.
Ruhundan anlamaz ise dünyayı da serse kadınının önüne hiç bir taşımaz
Hiç bir anlam tanımaz
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Bir kadına verilebilecek en güzel hediye; ilgidir. Sevgi, saygı, sadakat falan bunları saymama gerek yok diye düşünüyorum
Dürüstlük, aldatmamak bunlar mı hediye? Ya bunlar gerekli şeyler zaten, ne hediyesiiiii.
Benim hediyem de boncuklu kolye olsun, teşekkürler.
Net olarak bana hediye edilebilecek en güzel şey ilgidir. Bazı kadınlar çok ilgiden bunalırlar tabi onları ayrı tutarak ilgi diyorum
Bana spesiyal çikolata kutusu ya da bir bugatti anahtarı olur. Ajskdkdkflflflfl
Taki, aksesuarlar (çanta ayakkabı cüzdan vs vs)
Çiçektir Gül dür Ama Gerçeği Tabi 😊🌹 Birde Alnından Öpmek Yia
Çiçekleri ayı gibi koparmayın yeter abi çiçeklerin çektiği nedir ya
Ben hayatımı ona adiyacam bundan daha büyük hediye mi olur?
Kendi elleriyle hediye yapması
şimdi karakterist cevaplara gerek yok eğer inanıyorsa güzel bir taşlı kolye olabilir
Sevgi ve saygı tabii ki
Sadakat ve sonsuz saygi
Saf sevgi ve ilgi...
Sadakat ve güven duygusu
Öpüjük kokusu
Pırlanta bileklik" yüzük bile değil bak 😃
Evlilik yüzüğü ve tek taş
Victoria secret ten parfüm ve sutyen
İsteyene alabilirim
Ömür boyu titremeli orgazm 🫶
Kendimi vermek
Bence küpe...