Alışveriş & Hediyeler Kredi kartıyla alışveriş yapmak, bedavaya almışsınız hissi veriyor mu? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Kredi kartıyla alışveriş yapmak, bedavaya almışsınız hissi veriyor mu?- Beni durdurmak çok zor 🤦 Kredi kartıyla alışveriş yapmak, bedavaya almışsınız hissi veriyor mu? Cevapla Alışveriş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Vermiyor. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Şükür çok ihtiyacım olmuyor şirketin verdiği sodexo var her ay para yükleniyor bedavaya alıyorum çoğu şeyi. 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Evet cünkü kapıda ödeme 20 lira fazladan alıyo ni manga zaten 40 lira hep kartla alirim 1 0 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Faturayı başkası ödeyecekse verir siz ödeyeceksiniz tabi ki vermez 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kredi kartı kullanmıyorum o yüzden o hissi de bilmiyorum;) 1 0 Yorumla
Jonsnow6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl maalesef.. bu yüzden birazcık kendimi aşmış olabilirim :( 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç de vermiyor anında eksiye düşüyor kafamdaki hesap 1 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% +1 yıl Kredi kartim olmadi hiç. Param varsa biseyler alirim yoksa almam.. 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır zaten en geç ay sonu ödenmiş olması gerekiyor. 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kendime yeni hesap açtım ve henüz bir şey yapmadım bakalım sjjsjjsja 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ay sonu extre gelince nanay ben 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Evet bu yüzden hep alışveriş yapasım geliyor 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Alın alın aylık 20 bin asgari gelsinde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vermiyor.
Şükür çok ihtiyacım olmuyor şirketin verdiği sodexo var her ay para yükleniyor bedavaya alıyorum çoğu şeyi.
Evet cünkü kapıda ödeme 20 lira fazladan alıyo ni manga zaten 40 lira hep kartla alirim
Faturayı başkası ödeyecekse verir siz ödeyeceksiniz tabi ki vermez
Kredi kartı kullanmıyorum o yüzden o hissi de bilmiyorum;)
maalesef.. bu yüzden birazcık kendimi aşmış olabilirim :(
Hiç de vermiyor anında eksiye düşüyor kafamdaki hesap
Kredi kartim olmadi hiç. Param varsa biseyler alirim yoksa almam..
Hayır zaten en geç ay sonu ödenmiş olması gerekiyor.
Kendime yeni hesap açtım ve henüz bir şey yapmadım bakalım sjjsjjsja
Ay sonu extre gelince nanay ben
Evet bu yüzden hep alışveriş yapasım geliyor
Hayır vermiyor
Alın alın aylık 20 bin asgari gelsinde
Bazen oluyor
Hayır.
Kredi kartı kullanmıyorum
bu borçlar geri nasıl ödeniyor?
Hayır vermiyor
Hayır