Alışveriş & Hediyeler Sizce elbiseyi Instagram sayfasından almalı mıyım? Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Aranızda acaba instagramdan ürün sipariş oldu muu? Memnun kaldınız mı?:) teşekkürlerr 🌼 Sizce elbiseyi Instagram sayfasından almalı mıyım? Cevapla Instagram Soruları Sipariş Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Güven olmaz bence 1 1 Yorumla Zümra526 +1 yıl Evet güvenmedim ben de 🧸ama belki bir umut 🙂
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben çok alışveriş yapyorm instaframdan ama sorun olursa iade almıyorlar değişim oluyor sadece o yüzden Trendyol daha mantikli bnce 2 1 Yorumla Zümra526 +1 yıl Ya ben de denemedim hep trendyoldan yapıyorum emin olmak istedim teşekkürler 🧚♀️😊 Yorumla
MrPilot_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Elbise fena değil ama instadan alınan ürün ne kadar kaliteli olabilir ki? 1 1 Yorumla Zümra526 +1 yıl Kalite de olmayabilir evet.. Yorumla
arthurrx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Instagram'dan alma bir sürü site var Hepsiburada Trendyol gibi öyle sitelerden tercih etmeye çalış 1 1 Yorumla Zümra526 +1 yıl normalde öyle yapıyorum evet teşekkürler denemek istedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim arkadaşıma boş koli yollamışlardı 😬😬 baya da para vermişti 1 2 Yorumla Zümra526 +1 yıl Gercekten mi 🙄 şikayet etmeli kesinlikle.. teşekkür ediyorum 🌼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimmm 🌸🌸 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 659 cevap paylaştı. Su sıralar trent oldu butikler hep zaten bu şekilde satış yapmakta ama dikkatli olmak şart kapıda ürün sonrası nakit ödemek sağlıklı 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl asla güvenmem öyle şeylere tavsiye etmem :) 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 723 cevap paylaştı. Umarım almışsındır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güven olmaz bence
Evet güvenmedim ben de 🧸ama belki bir umut 🙂
Ben çok alışveriş yapyorm instaframdan ama sorun olursa iade almıyorlar değişim oluyor sadece o yüzden Trendyol daha mantikli bnce
Ya ben de denemedim hep trendyoldan yapıyorum emin olmak istedim teşekkürler 🧚♀️😊
Elbise fena değil ama instadan alınan ürün ne kadar kaliteli olabilir ki?
Kalite de olmayabilir evet..
Instagram'dan alma bir sürü site var Hepsiburada Trendyol gibi öyle sitelerden tercih etmeye çalış
normalde öyle yapıyorum evet teşekkürler denemek istedim
Benim arkadaşıma boş koli yollamışlardı 😬😬 baya da para vermişti
Gercekten mi 🙄 şikayet etmeli kesinlikle.. teşekkür ediyorum 🌼
Rica ederimmm 🌸🌸
Su sıralar trent oldu butikler hep zaten bu şekilde satış yapmakta ama dikkatli olmak şart kapıda ürün sonrası nakit ödemek sağlıklı
Bence alma dinle beni
Cok güzel bence almalisinn
asla güvenmem öyle şeylere tavsiye etmem :)
Hayır Alma Kandırabilirler Seni
Umarım almışsındır