AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Fenerbahçe forması :) Hayatta bazen riskler iyidir :D
22 gun gecmis sen ne aldiğini yaz heralde gecmistir doğum gunu ;)
yok 1 ay daha var ben şimdiden düşünüyorum :D
daha düne kadar babasının abisinin elinden kumandayı alıp maç yayınlanan kanalı değiştiren hatunlar bugün fanatik oldu l*n delirtmeyin !
hee yaaa
Ben bir Galatasaraylı olarak en çok imzalı forma isterdim yani ya da Galatasaraylı tost makinaları var ekmeğe GS amblemi çıkıyo çok güzel
aaa harbi mi? mantıklı gibi
2000 muhteşem kadro imzalı formam var düşünürsen satarım çok sıkışığım
nekadar
Sen ne kadar verebilirsin? Grtçi etiketlesem de gormeyeceksin
ne kadar?
Nedense Galatasaray temali hediyelerden hoslanmiyorum hayatimin tamami olmasina ragmen.
Neyse bir Gs store isini gorur diye dusunuyorum
neyden hoşlanıyorsun peki belki gs store fikrinden daha iyidir?
Üzerinde sarı ve kırmızıyı bir arada taşıyan bir şey olmalı.
Gs iç çamaşırı alabilirsin ilgisini cekeceginden eminim :)
Galatasaray forması olabilir , tercihim fbli yapman ama ! :D
zor ama imkansız değil :D
papatya+kırmızı lale'den bir buket yaptırsan üstüne sarı kırmızı bir kurdele güzel olur aslında :D
parandellliyi al yanina gotur tum gs liler olarak bizde kurtuluruz oda arkadsinda sevinir, orda isini bitirsin birdaha gozumuze gozukmesin,
Bütçe ile ilgili
Maç günü ağırlama paketleri var ama fiyatı yuksek olur mu bilmem
Ayrıca bir store'a gidersen her ürünü görme şansın olur
Ona yanı kırmızı yanı sarı olan bir don al hizaya gelmesini söyle ortada kalmasın :))
bu iyiydi :)
eyvallah :d
teallam ya :D
Bir gs forması al. Kiz arkadasinin adini yazdir. Sonrasında gs antrenmanina git ve o formayi oyunculara imzalat. Doğumgünü de bir buket papatya alarak formayı hediye et.
eğer maddi durumun varsa gs store götür ne istiyorsa alsın ya da yeni sezon ürünlerden swit al hepsi çok ve güzeller sarı kırmızı papatya al birde. bende koyu GALATASARAY'ım ve gs store önünden geçmek bile mutlu ediyor
GS storeda sevgililer için havlular var. Gir bir incele. Hem romantik hem fanatik daha ne olsun :)
Kuran-i Kerîm al, gerçek hayat Galatasaray'da değil. Ki taparcasina seviliyor bu boş şeyler.
hayat gassarayda kuranda değil
hayatina tukureyim kamber. d
gs store sana yeter. benim de böyle bir arkadaşım vardı yelekle atkı aldım uçtu resmen :))
Maca gotur olmadi gs li bir futbolcunun tisortunu al terli terli onu koklasin
hehehe :DD:
papatya al mümkünmü bilmiyorum ama yapraklarına gs yaz aklıma bu geldi :)
Yazık kurak çölde doğmuş büyümüş çiçek görmemiş çocuklar var bu dünya da yapmayınn...
kötü bişey demedimki @B0m0nti
Ama tek bir çiçek bile çok değerli üstad.
tmmda çiçeklere işkence eziyet vs et demedimki @B0m0nti
Fikri bile kötü @tuğbatgb
tabiki galatasaray pastası saati tşörtü oho sabaha kadar saysam bitmezz kii:)
Pofuduk slan al bende gs yi cok seviyom mesela bana bole bise alinsa cok sevinirim
Sabri Saroğlu'nu Bonservisi İle Alabilirsin. şu an Fiyatı Çok Uygun..
Ehehe
Denk gelıyorsa maca gotur ya da gs uefa kupası videosunu ızlettır olmadı 1905 kere öp
1905 kere öp :D 1 kere öpememişken
Mac bileti diyecem ama pahalı olur ama hayatında hic unutmayıcagi bir ani olur heleki sampiyonlar ligi maciysa
Gs lı kızla arkadaşmı olunur deli misin kaç kurtar kendini :))
ahh ahh olmamalıydı, oldu :)
Fenerium'da bayanlar için kolyeler, bileklikler oluyor. Belki Gs store'da da vardır. Onlardan alabilirsin :)
sarı kırmızı pasta al birde not ama başkalarına yazdırma güzelce git ve nota yaz kii senin hayatını s.. :)
bir kutunun içinde papatların arasında bir kaçtane gs li bileklikler olabilir ya da o tarz şeyler bence hem ekonomik hem çok hoş olurdu yani bana yapılsa :)
Fenerbahceyle ilgili bisi al. dogum gununde deli olsun. kizlar kendini deli eden erkeklere bayilir:)
galatasarayın tüm hisselerini topla kıza hediye et galatasaray onun olsun :D
Galatasaray li futbolcuların imzaladigi bir forma alabilirsin.
Gs store'da çok güzel sweatshirt görmüştüm gsnin onlardan alabilirsin :)
Metin oktay formasi al gs storeden zaten 60 lira bisey
Imzalı forma verirsen bir yastıkda kocarsınz benden söylemesi
harbi mi? :D
Bir kilo şeker alabilirsin. Annem hep derdi, bu galatasaray eve 1 kg sekermi alıyor? Ne bu sevda
hahah :D:D:d
Muhabbeti kesmek lazım bence panpa da, illa alıcam bişiler diyorsan ki bence alma :D Git gs storedan ucuz bişi al gitsin..
hassssssssssssssssssssssssss galatasaraylı kız mı hemde fanatik oyşşşşş
varya aşırı berbat bir durum anlayamazsınız :(
Papatyadan tac yap ve Galatasaray formasi al beraber ve olabilir yani
varya düşündüm bunu da papatyadan taç nasıl yapabilirim ki?
fb'li çakmak al çaktıkca fb'yi hatırlasın :D fbye çakıyorum der sfsadfds
off :D ne espriler ama ne espriler...
Eğer sen ona gs tişörtü saati alırsan olmaz! Kız ztn galata delisi onu şaşırtmalısın mesela gs tişörtü alsan ona farklı gelmez sonuçta tahmin edilebilir...
Muzik dinlemeyi seviyosa cok guzel kulakliklar var GSStore da sal atki olabilir GSStoredan parfum olabilir onumuz kis bere olabilir sweatshirt olabilir ama forma alma ;)
GS nevresim takımı, kupa, bileklik, yastık, ayakkabı, çorap hepsini topla büyük bir kutuya misss :D
Maça Götür Ve En Sevdiği Futbolcuyla Buluştur Flan :))
Fenerbahçe forması al giysin seni sevip sevmediğini anlamak icin en büyük imtihan gardas
kardeş Galatasaray konusunda bende aynıyım aramızı yap en iyisi :)
Burak yılmazı alabilirsin
:Dddd
gibi gibi...
Galatasarayın deplasman macına gotur mesela almanyaya
Gs store a gir kardeşim orda bir ton şey var bayan çalışanlara sor yardım al
Tabiki Galatasaray maci bileti TT Arena da mac seyretmek kadar guzel bir hediye olamaz...
neden "6" ?
@GoldenFlower kac hafta oldu ustunuzden geceli?
10 kişiyle, verilmeyen penaltımızın ve kırmızı kartımızın olduğu maçı mı didin? :D
64L4T4S4R4Y ahahahahah:)))
Ben mi dedim alvese git dzemaili ye tekme at diye? Hakeme tarafli diosan bak bakalim yonettigi fb gs maclarina en cok kimi kazandirmis? Onu gectim daha dun besiktasin hakkini yediniz 1. si olcay in 2. Sarisinda once emenike faul yapiyor bu durumda hakem bunu verseydi olcay atilmicakti. Ikincisi demba ba nin net penaltisi verilmiyor. Ha bir de tarihten konusacak olursak biz sizi 7 - 0 yendik. Ezikbahce.
Bu sorunun bir hatun tarafından bir eleman için sorulmuş olması gerekmiyor muydu?
Galatasaraylı ise mütevazidir zaten ne alırsan al hoşuna gider ;))
ee tabiki sonuçta galatasaray herkesin arzu etmesi gereken seksi bir klüp :D
Gs store a gir irda galatasaray li cantalar oluyo bence onlardan al
varmıymış öyle bişey ben netten bakıyorum hiç gs store girmedim gidip bakayım bi'
Şimdi iyi bir çocuk ol ve o kıza bir "beyin" al.
Ahaha ya güldüm valla mutsuzdum üstelik
bimde 9.90
bence ona değişik küçük hemde iyi bir arkadaş belirten bir hediye alabilirsin ona galatasarlı yönüne diğil daha değişik bir yönden bakabiilirsin ;)
Bence ona bir fenerbahçe formasi al , al ki hayatta gassaraydan daha onemli seyler oldugunu anlasın :))
2 tane Fenerbahce takımı alacaksın birine 6 diğerine 0 yazdiracaksin. Sonra izle ayrılığı
ahahah :D
Galatasaray Fenerbahçe maç bileti ama artık seneye kaldı
Sevgilisini vurdur kap kizi ;) boyle kafayi yersin bak :)