Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben kendime elektrikli scooter almak istiyorum da ancak 10.000-16.000 tl fiyat aralığında olmasını istiyorum.
Peki bana önerebileceğiniz en iyi elektrikli scooter hangisidir?
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben kendime elektrikli scooter almak istiyorum da ancak 10.000-16.000 tl fiyat aralığında olmasını istiyorum.
Peki bana önerebileceğiniz en iyi elektrikli scooter hangisidir?
Elektrikli scooter kesinlikle önermem. Para vermeye değmez ayrıca çok riskli motordan bile riskli. Araban yok mu zaten onu kullan işte arabanın yerini hiçbir şey tutmaz
Zaten Arabanın yerini hiçbir şey tutmaz doğru Allah'a şükür arabam da var ancak elektrikli scooter da bir hobi zevk babında
Anlıyorum ama değmez. Düşersin bir yerin kırılır Allah göstermesin tırın altında kalırsın gerek yok riske girmeye
Ama sahillerde kullanırım yollarda değil
Bence ona vereceğin parayla başka şeyler yap ya da sahilde kullanacaksan kirala. Bakarsın bozulur bir de tamiriyle uğraşacaksın falan
Bence hiç bulaşma kardeşim,. Lüks kaliteli motorsiklet bile yollarda sıkıştırma yaşıyor.
Ama bu da bir hobi abi
Kardeşim bazı zevkler insanı ölüme götürür, insanlar bu devirde dört teker üzerinde arabayla saygısızca davranıyor kimse kimseyi yol vermiyor, profesyonel motosikletler bile sıkıştırma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor çoğu insan motor kazalarında vefat ediyor, bence iyi düşün yine de sen bilirsin benimki sadece bir tavsiye
Allah korusun abi doğru söylüyorsun ancak ben trafikte yapmayacağım
Hayırlısı olsun kardeşim
Amin Allah razı olsun abi
En iyi görüş için teşekkürler
Cevap
2Cevap
eğer kilo 90 kg dan fazla isen ve rampa olayına çok gireceksen çift motorlu tavsiye ederim. kilo az ise tek motor ve mümkünse arkadan itişli ortalama 800-1000w hayli hayli işini görür
Çift motorlu hangisi
Niye bulaşmayayım abi
Ama Zero11x scootera baktım ancak fiyatı inanılmaz pahalı 68000 tl
Zero10x ise 42000 tl o kadar param yok 😔 en fazla 15000 16000 tl param var
Tamam bakarım
Scooter, elektrikli bisiklet bunlarda hic marka arama bence. Hepsi çin mali, birbirinin aynısı. Begendigin hesabına uyani al.
Kalitesiz mi peki hepsi
Öyle bir şey diyemem. Çin artik dunya devi oldu, kucumsenmez artık. Bütün telefonlar hemen hemen çin malı mesela
Korona bile Çin Malı
Aynen 😄
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevaplar