Alışveriş & Hediyeler Böyle bi ayakkabı aldım sizce çabuk yıpranır mi? ardakayaa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl sizce uzun gider mi 1 yıl falan Güncellemeler+1 yıl Guncelllllll Böyle bi ayakkabı aldım sizce çabuk yıpranır mi? Cevapla Fal Soruları Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence güzel ama rengi açık bir renk hızlı yıpranabilir 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Güzelmiş güle güle kullan açık renk olduğu için daha çabuk batar kirlenir o yüzden çabuk yıpranma ihtimali fazla ama temiz kullanırsan güzel bir şekilde bakarsan dikkat edersen uzun süre giyersin 1 0 Yorumla
aramisncanotatildeym Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Güzel degil 0 3 Yorumla ardakayaa +1 yıl Hmmm anladım Yorumla ardakayaa +1 yıl Peki sence uzun gider mi Yorumla aramisncanotatildeym +1 yıl Gitmez bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence güzel ama rengi açık bir renk hızlı yıpranabilir
Güzelmiş güle güle kullan açık renk olduğu için daha çabuk batar kirlenir o yüzden çabuk yıpranma ihtimali fazla ama temiz kullanırsan güzel bir şekilde bakarsan dikkat edersen uzun süre giyersin
Güzel degil
Hmmm anladım
Peki sence uzun gider mi
Gitmez bence