Alışveriş & Hediyeler Yakınımız bana bileklik hediye etti, hangi doğal taş olduğunu nasıl anlarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hediye ettiler dediklerine göre doğal taşmış hangi taş bilen var mı? ya da doğal taş değilmi nasıl anlarım? Doğal taşlarla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi? Yakınımız bana bileklik hediye etti, hangi doğal taş olduğunu nasıl anlarım? Cevapla Hediye Soruları Bileklik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Taşlar birbirine değdiğinde böyle cam gibi ses çıkacak sert olacak taşlardan birini akik'e benzettim bunu satan yerlere git sor anlarlar 0 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana benziyorsa hem doğaldır hem taş knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik knk Yorumla HaldenMüşteki +1 yıl Kelime oyunumu kıskanma knk Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kolye satan yere git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Taşlar birbirine değdiğinde böyle cam gibi ses çıkacak sert olacak taşlardan birini akik'e benzettim bunu satan yerlere git sor anlarlar
Bana benziyorsa hem doğaldır hem taş knk
Çok komik knk
Kelime oyunumu kıskanma knk
Kolye satan yere git