Bir kızın erkek arkadaşına "ona doğum günü hediyesi ne almalıyım?" sorusunu sorma sebebi zaten ilk akla gelen şeyler "saat, parfüm, parfüm, gömlek" yerine başka fikirleriniz var mı? demektir.
Onu şaşırtacak bir şey yapılabilir.
Çok değişik bir yere götürebilirsin. Hep erkekler götürecek diye bir kaide yok tabi ki de.
Götürdüğün zaman kesinlikle akılda kalacak bir şey olmuş olacak o.
Mesela al onu sinemaya git gibi bir şey demiyorum.
Biraz zahmetli olacak ama değer verdiğin kişi için eşya dan çok o günü unutmamasını sağlamak güzel bir hediye olabileceğine inanıyorum. Zaten ona o an ki orada olmanızın mutluluğu en güzel hediye olmalı.
Gittiğiniz yerde vermek isteyeceğin şeyler olabilir. Önceden sen gidersin o yerde resimler çekersin yazılar yazarsın doğum günün kutlu olsun diye onları ya resim şeklinde ya da video şeklinde telefonuna kaydedersin onunla gittikten sonra o zanneder ki doğum günü hediyesi yok. :) sonra telefonu eline sıkıştırırsın bak dersin. Ve hediye olarak o an orayı hatırlatacak bir eşya verebilirsin. Adalar olabilir gidebileceğin yer istanbul'da oturuyorsanız? İmkanınız varsa bolu masal evleri olabilir.
Fikir çok ama o kadar emek verip değer verebilecek kadar seviyor musun bilmiyorum? :)63 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum ama o tip goturebilcgm bir yer yok ama gerçekten en iyi yardımı sen yaptın en azından bni anlamışsın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılVay be ne kadar düşünceliymişsin bize bir hediye almayı bırak heriff ne yapıyorsun diyek yok amünüyümm
sen en güzeli al bir 206 kurtulsun hep gezersiniz beraberr :D01 Yorumla
Soran+1 yılAlamıycam ama sayende rent a cardan bir gunluk kiralama fikri geldi aklma :) çok mtlu olcak anahtarı verdiğimde :)
Ne hediyesi yaa illa hediye almak zorundamısın? Al sevgilini güzel deniz manzaralı bir yere götür 2 tanede bira al kafa hafif çakır olsun muhabbet edin eğlenin. Hee illa hediye alıcam diyosanda Zippo alabilirsin 110-150 tl civarı. Rizesporun ve ya 6s'nin formasını alabilirsin ya da maça bilet alabilirsin. Sakın oyuncak 206 alma o ne öyle çocuk gibi. gerçi yaşınızı bilmiyorum ama neyse :D onu gerçekten mutlu edicek bişey almalısın. şahsen sevgilim bana FENERBAHÇE forması alsa düşüp bayılırım ya da maça bilet alsa ya da zippo alsa felan :D saat, parfüm, ayakkabı felan çok klasikleşti artık ya şahsen bana alınsa hiç hoşuma gitmez ama hoşuma gitmiş gibi yaparım. bak şöyle düşün sana ne hediye alınsa hoşuna giderdi? ondan yola çıkarak gerçekten hoşuna giden bir hediye bulabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgilimde hoşlanmaz kutlamaktan ama ben çok seviyorum kutlamayı. orta yol olarak doğum günü için pastayı ben hazırlıyorum bende bir güzel süsleniyorum. bir keresinde hediyeyi klasik almıştım giyim parfüm tarzı. ama sahilde salaş balıkçılar var mesela orya götürdüm sakin güneş batmaya yakın. dilek feneri falan o an verdim ikide güzel söz tamamdır :) haftasonu yemeğe gider gibi gidin ama sen özelleştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılİnternetten maket bitane 206 al heryerde bulabilirsin.
Sevgilinin yüz resmini bide en çok giydiği kıyafetlerinin resimlerini al insan maketi yapan yerler var ordan maket arabanın direksiyonunda oturuyomuş gibi sevgilinin maketini yapıp arabanın içine yerleştirebilirler güzelce tuttururlar şık bir de ambalaj yaparsın arabayı da süslersin gelin arabası gibi tüllerle falan sonra paket yaparsın sevdiğine gönderirsin gelin arabamız hazır beni almaya gelirmisin diye küçük de bir not yazarsın çok harika olur diye düşünüyorum.34 Yorumla
Soran+1 yılOnu dusundum ama bulamadım peugeot. Mercedes falan var hep kuçuk bir ilde yasıyorum internet uzerinden aradım onu da bulamadım
- +1 yıl
Kargoyla göndereyim sana bende 206 301 508 308 peugeotun tüm serileri var Bayisinden almıştım bide bu sitelerde satılan dandik sırf dış görüntü olanlardan değil kapıcıkları var açılıyo :) içi görünüyo fena bişi yani babamın oğlu dokunsa kulağını koparırım sen al sevdiğini sevindir.:)
Soran+1 yılŞakayapıyosun 😲😳
- +1 yıl
Vallahi ciddiyim :)
+1 yılbunlardan al www.google.com.tr/imgres
10 YorumlaÖncelikle,
eğer doğum günlerinden hoşlanmadığını söyleyip içten içe seviyorsa, ona vereceğin hediye onun için çok önemli. daha önce hediye olarak almak istediği şeyi gizli gizli belirtmiştir aslında sana. düşün bakalım, aklına geliyor mu? herhangi bir laf arasında söylemiş olabilir. "şunu şunu almak istiyorum" ya da "şöyle bir şey olsa" gibi cümleler kurmuştur illa ki.
futbolla ilgili bir şey de alma yani yıl olmuş 2014, eşşek kadar adam rizespor formasını kendisi de alabilir istese. çok manevi bir değeri yok formanın falan. liseliler sever sadece.00 YorumlaBlow un kurusıkı tabancasından alabılırsın nede olsa karadeniz çocugu ustüne işleme yaptırabilirsin
Bende Karadenizliyim bana biri doum gunumde PCP tüfek veya DESERT EAGLE kuru sıkı alsa çok sevinirim
DESERT EAGLE (Buna işleme yaptırabilirsin )
[url=hizliresim.com/.../url]
[url=hizliresim.com/.../url]00 Yorumla
+1 yılBüyük bir kutu al en alta notlar yaz bir sürü netten falan değil kendi içinden sonra üstüne daha ufak bir kutu koy altina bir fotografinizi yerlestir üstüne de mesela bir 206 nin minik halini galatasaraylı bir anahtarlik rize sporlu bir telefon klifi tek bir adet sigara üstüne de yazi yazabilirsin mesela bir de tiyatro için su gülen ağlayan yüz ifasesi varya ondan bulursan küçük koyabilirsin bence cok sevimli olur
20 Yorumla
+1 yıli1364.photobucket.com/.../...l-car_zps4e7faec8.jpg
Bir tane buldum ama bir aratayım resmi.05 Yorumla- +1 yıl
www.minimodelshop.co.uk/.../peugeot-206-esquiss-diecast-model-car-norev-184731 bir tane daha buldum.
- +1 yıl
www.locopoco.com/nikko-peugeot-207-irc-kronos-belgium-uzaktan-kumandali-araba
Bunu alıp, istediğiniz renge boyayabilirsiniz.
Soran+1 yılYaa çok teşekkur ederimmm :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Sadece bir Künye Al.. Onun İçin Hediye farketmes.. ama Sunumunu İy Yapman Lazım.. Doğum Gününde Unuttuğunu Aşıla ona.. Artık Umudu Kessin bu kız Hatırlamadı Desin.. Gecenin Son Saatlerinde Ya Evine Gönder ya da Sen Götür Hediyeyi Sakın Öpme Yılışık Yılışık.. Hediyeden Sonra Öpersen Sanki Hediye Verdim Artık Öpebilirim Ticaret yapar Gibi Parayı veren Düdüğü Çalar Misali.. tamam uzatma millete sorma git dediğimi yap !
10 Yorumlaberaber gidebileceğiniz bir etkinlik için bilet al veya ona güzel bir kart postaya kendi el yazınla hediye çeki oluştur. Çek'in hediyesine gelince bu ilişkinizin düzeyine göre değişebilir (ör. sana kendine iç çamaşırı alacağın bir mağazaya eşlik edebilmesi (gözü şenlenir :) veya ilişkiniz daha ileri seviyedeyse de başbaşa kalacağınız romantik bir akşam yemeği vs.).
Aslında siz bayanlar hediye konularında biz erkeklerden çok daha yaratıcı olmalısınız :)
Sana sevgilinle şimdiden başarılı, romantik ve mutlu bir doğum günü diliyorum, eğer sen yanındaysan zaten bu onun için en güzel hediye olmalıdır :)00 YorumlaSoyle bir hediye olabilir tanistiginiz gunden beridir seni etkiledigi guzel anilarinizi anlatan bir video cekmen tabi bunu nasil izletebilmen onemli yaparsan eyer bilgisayar ya da bir televizyon kullanma projeksiyon ekrani kullan. Evde kutlayacaksaniz eyer etrafa oklarla yonlendirmeler yapabilirsin 1 degi 2 hediye olcak 2. Hediye ise cift tisortleri uzerine resim bastirabilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılBu aksam Galatasaray'in maci var ve cok onemli bir mac. Oncelikle o galibiyeti ona armagan et :)). Ona 3'lu bir anartahlik alabilirsin mesela git GSstore'dan GS anahtarligi al sonra git peugeot anahtarligi al ve voleyball topu simgelleyen bir anahtar al. Ve hepsini kullandigi sigara markasinin kutusunun icine koyup, yanina da bir mektup yazabilirsin. Farkli ve orijinal olur.
00 Yorumla
+1 yılzippo al üstünede içinden gecen bir söz yazdır
ya da saat al arkasına söz yazdır
çok güzel çerçeveler var birleşik birsürü modelli onu al resminizi yerleştir
foto mozaik yaptırabilrsin
bunların yanında anahtarlık yaptır ikinizin fotosundan ya da Rizesporun simgesinden00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl(korku , endişe ve panik al) AKLINI BAŞINDAN AL arkadaşlarından biri ona senin hastanede olduğunu gebereceğini söylesin oda koşa koşa hastaneye gelsin bir de doktor ayarla geberdiğini söylesin sonra kapıdan gir içeri ellerinde çiceklerle ve bir pasta üzerinde mumlu falan herkes bir ağızdan doğum günün kutlu olsun diye bağırsın ve son olarak polis huzuru bozuyorsunuz diye sizi tutuklasın hayatı boyunca unutamayacağı doğum günü hediyesi OLUR.
41 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaja
Bence ortak yapabileceğiniz bir etkinlik bul. Ağırlıklı olarak onun sevdiği bir şey olsun. Sinema, tiyatro voleybol maçı vs. Kalıcı bir şey de olsun diyorsan eğer güzel, şık, kaliteli bir çakmak alırsın. gizli bir yerine ismini yazdırırsın... (Ama Zippo olmasın sakın)
00 Yorumla
+1 yılAhh seytan dioki al ulan o 206 yı cek kapısnık onuneee. Aslaannn bak bu senin de gitsin bee.. Ama sartlsr işte :) sen ayrısı gs yarısı rize forması olan bir forma yaptır. ya da ya da otur yazmaya basla. Hatrladıgın herseyo yaz deftere. Aklmkakıler koy ismnide ne blm ya yardmcı olasım varsa sacma fkırlerler gelsim kafam bozuk benden bu kdar iyi geceler
10 Yorumla
+1 yılİnstagramda gümusculer var araba seklinde anahtarlik yapiyolar sevdgi arabanin modelinde yaptir plakayada onun adini yazdir gumus olcagi icin ozelde olur 120 tl sordum ilgilenir yoruma cevap verrsen ismini veririm sayfanin :) benmknin d. gunu yaklasti ben bunu dusundum
02 Yorumla
Soran+1 yılbir gunluk araba kiralamaya karar verdim rent a cardan. Peugeot 206 tabiki :)
- +1 yıl
Ya cok hosmus:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeugeot 206 anahtarı... (:
Tabii bunun dışında ilgi alanlarıyla alakalı şeyler alabilirsin. Tiyatro, Galatasaray, voleybol, Rizespor ile alakalı şeyler olabilir. Bunlar dışında ufak sürprizler ne bileyim küçük kartlar ve o kartlar için zarflar var onlara yazı yazıp verebilirsin. İkinizin isminin yazdığı forma, anahtarlık tarzında şeyler de olabilir. (:00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir balona kağıda yazdığın onu sevdiğini söylediğin bir mesaj koy şişir patlattığında o mesaja ulaşsın
Takımına ait kupa al
Birlikte geçirdiğiniz güzel anlardan ufak tefek nesneler
Aklına gelebilecek ikinize ait ya da onun sevdiği herşeyi bir kutuda topla ona ver :)00 YorumlaBana Göre Birine Verilebilecek En Güzel Hediye Sevgidir Ama Alacağın Şey Seni Ona Hep Hatırlatan Bir Şey Olsun Misal Kol Saatine İsimlerinizi Yazdır Her Baktığında Seni Hatırlasın Sevgilininde Doğum Gününü En İçten Dileklerimle Kutlarım
İyi Geceler.00 Yorumla
+1 yılNe zamandır çıktığınız önemli.. Çift eşyaları çok etkiler mesela kızları.. bir değerlendir derim.. Hem kız çok faal, değerli bişey vermeni öneririm.. Bidee Çikolata kutuları hala efsane bir diyim dedim
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel tesbit
+1 yıleger bıraz sırın olmak ıstıyorsan buyuk bır kalbın uzerıne ıkınızın ısmını yazdırtdır ama bıraz buyuk olsun benım kız arkadasım oyle yaptırmısdı :) ya da tutdugu takımın formasını al ısmını arkasına yazdır
00 Yorumla
+1 yılBiraz masraflı olur ama buna bayılır 34GS0053 plakalı bir peugeot 206 satın alabilirsin.
Daha az masraflı bir şey istiyorsan. Özel yapım bir zippo olabilir. Bir yüzünde GS'nin arması (logosu) diğer tarafta Rizespor arması (logosu)00 Yorumla
+1 yılGit lokumcudan bir paket lokum yaptir sonra maketten ufak bir pegout araba modeli al lokumun icine gizle yedikce arabanin isiltisini gorsun. Gozlerindeki mutlulugu sen ondan cok fark ediceksindir simdiden rica :)
32 Yorumla
Soran+1 yılAaa muhteşem bir fikir ama bayafır bakıyorum Peugeotnun arabasını bulamadım
- +1 yıl
Koleksiyonculara git bulabilirsin ya da oyuncakcılara oyuncan araba satanlarda kesin bulabilirsin :)
Eğer doğum günlerinden hoşlanmadığını söylüyorsa, emin ol doğum günlerinden hoşlanmıyordur:) içinden sevmesi falan yok bu işin. Kendini hediye et, gidin güzel bir gün geçirin beraber, napcan hediye falan...
00 Yorumla
+1 yılItiraf et sen bunu günlük soru yaptirana kadar sevgilinin doğum günü gecti dimi :)))
23 Yorumla
Soran+1 yılHayııır :) çok korktm oyşe olck dye olmadı :)
- +1 yıl
Sevindim ne aldin peki :)
Soran+1 yılPeugeot 206 kiralycm bir şirketten bir gunlgne:)
Hiç bir şey alma o da sana almasın böylece ayrıldığınızda elinizde birbirinize birbirinizi hatırlatacak bir şeyler olmaz.
20 Yorumla
+1 yılSon maç tt arenadaydım formalar 140 tl geçen sezon formaları var çok güzel onlarda 49 tl yapmışlar bence 53numaralı bir galatasaray formasıyla içten bir mutluluk elde edebilirsin
10 YorumlaEğer Hoş Bir Hediye İstiosan Ona Alıcağın 3 şey Var Bir RizeSpor Yeni Forması İki RizeSpor Amblemli Bir Pasta Üç Güzel Bir Kitap Benden Söylemesi Bende Tiyatrocuyum Ve Bana Bİri Shakspre Kitabı Alsa Bayılırım
00 YorumlaÇakmak, forma, ya da eğer birbirinizi çok seviyorsanız ve de ciddiyseniz bir çift nişan yüzüğü alarak sürpriz yapabilirsin. Emin ol çok sevinecek. Kendi aranızda söz gibi bir şey yani. Hadi bol şanslar..
00 Yorumla
+1 yılRize sporun forması, amblemi olan bir bardak, peugeot 206 şeklinde bir kültablası vs.. Gibi şeylerin içinde bulunduğu bir kutu hazirlayabilirsin.. Kendi resimlerinizi de eklersen içine gayet hoş bir hediye olur bence.
00 Yorumlavolaybol topu şeklinde pasta yaptır bı tane kutu al içine resimlerinizi koy notlar yaz en alta da araba oyuncak al koy off muhtesem
00 Yorumlayastık kılıfı al iki adet birini bir gün kullan kokun sinsin diğerini sevgiline ver bir günde o kullansın sonra değişin bana verilen en güzel hediye buydu
02 Yorumlaİki rizespor forması al birine kendi adını diğerine onun adını veya başka birşey yazdırıp hediye edebilirsin bu çok anlamlı bir hediye olur bunun aynısı bileklikle de yapabilirsin
00 Yorumlainternetten bakıp el yapımı bir şey yap ve hediye et bence
00 Yorumla
+1 yılben günlük tutmuştum beraber geçirdiğimiz günlerin günlüğünü tutmuştum çok hoşuna gitmişti :D
tavsiye ederim :D00 YorumlaEl becerin varsa eger o'na rizespor renkleri tasiyan atki ôrebilirsin, bence hosuna gider.
00 Yorumla
+1 yılBir şey satın almak zorunda değilsin manevi açıdan değerli bir şeyde verebilirsin.
00 YorumlaZenginsen arabayı al :). Ama durumun yoksa forma alabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılSüs olarak peugeot 206 arabası alabilirsin biraz ufak bir hediye olabilir ama hastasıysa bu arabaya çok beğeneceğini düşünüyorum. ya da maddi bir sıkıntın yoksa 206 şeklinde bir pasta da yaptırabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o arabaya baktım ama mercedes falan var hep peugeot yok
burçlara göre güzel hediyeler bulabirsin peugeot 206 seviyo diye hemen altına bir araba çekme :) :)
00 Yorumla
+1 yılgit birebir kopya arabalar var ondan al 100/1 ölçekli
02 Yorumla
Soran+1 yılYa baya baktım ama hep Mercedes falan var peugeot yok
- +1 yıl
Duvara asmalık tiyatro maskelerinden alsan
+1 yılnap biliyomusun onun evinin kapısına baştan aşağıya notlar yaz aklına gelen ne varsa içinden ne geliyosa sonra hediye olarakda zippo çakmak en güzeli ya da bir saat'de olabilir
00 Yorumlayeni bir sevgili al :) ne bilek ne almalısın soruya bak hediye almak eylemi özelleştirme gerekir eee haliyle kişiyi tanımak gerekir tanıtan seni bari bir iki alternatif sun da aralarından seçelim daha gerçekçi olur ;) :)
01 YorumlaBir günlük gibi birşey tut onunla yaşadığım günleri yaz içine saat al notlar felan yaz uğraştığını bilsin
00 YorumlaPejo 206sina bir aksesuar al:) sevgilim benim arabama bisi alsa cok mutlu olurdm bir daha severdim:)
00 YorumlaJack daniels ve havana prosu al pro demir dikdortgen olsun
Erkegi mutlu eden bu ikisi birde jazz muzik tabi ama sevgiliniz sever mi bilmem :)00 YorumlaManeviyata önem veriyorsa, kendi emeğini sarfettiğin bir el işi bileklik olabilir.
Maddiyat daha ağır basıyorsa şık bir saat alınabilir.00 YorumlaBiraz ilginç olsun klasik şeyler yerine orijinal bir şey mesela boxer al çorap al farklılık olsun yani :D
00 YorumlaBacım banada fikir ver benimkinin 6 sında :D aynı durumdayız:D
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bir bulsam :D
Soran+1 yılYa ama :D yapmalıyım :D
+1 yılbende rizeliyim bende galatasaraylıyım. sigara kullanıyorum.
da benim doğum günüm 20 haziran :/
şaka bir yana şık bir saat al ;)00 YorumlaDoğum gününe kaç gün var bilemiyorum ama ona özel şeyler yaz, mektup yaz yani.. Yanına da değerli bir eşyanı koy.. Anlamlı kıl.. Unutulmasın.. Aklıma gelen 2dk da bu :D
00 Yorumla206 gti maket araba al. ama hediyeyi verirken yanında kolonya bulundur eminm bayılacaktır.(beni şöyle düşünen bir sevgilim olmadı ag)
02 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda yazdığım maket araba fikrini bu abimizden çalmadım bu arada okumamıştım henüz onu yazdığımda :)
Soran+1 yılBen onu çok dusundum hatta uzaktan kumandalısını alayım dedim ama bulamadım hep mercedes falan var
+1 yılŞişme kadın al... Senin olmadığın yerde onunla idare eder.
01 Yorumla
+1 yılZippo çakmak alabilirsin bak. Fiyatları 250 tl civarı çok sevinir.
01 Yorumla- +1 yıl
pardon 150 tl civarı
+1 yılOnu şaşırt. İlla bir şey almak zorunda değilsin. Mesela o günü planla. Her gittiğin yerde ona kendisini özel hissettirecek bir şeyler ver. Not olur, ufak bir hediye olur, kulağına fısıldayacağın güzel bir söz olur. Emin ol çok mutlu olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden mesaj atsana, benimde sevgilimin doğum günü var, almayı değil yapmayı tercih ettim güzel bişey düşündüm, onu yapabilirsin sende?
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazılmayacak bişey mi
Cevap sahibi+1 yılBuradan paylaşmak istemiyorum, tanıdık falan çıkar, riske girmeyi göze alamam
Galatasaray ya da rize spor formasi al ya da ikisini birden al birine senim adini birine onun adini yazdır sonra Peugeot anahtarligi al bitane aliyosan bir pakette sigara al anahtarlık yerine pastanin ustune Peugeot simgesinide yaptirabilirsin
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanina sigarayi koyman ilginc olsa da minyatur arabalar var nette bak al ondan
00 Yorumla
+1 yılGAlatasaray Store dan bir Zippo al sigara içiyorsa hoşuna gider. Böylece sigarayı daha çok içer sana da iyi rahmet okur:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de sevmezdim ve şöyle bir şey yapmıştı eski manita bir pasta alıp bir piknik alannına gidip orada kutladık ve artan pastları birbirimizin yüzünü sürmüştük be ne güzeldi yavaşk gitti başka bir erkekler evlendin mk sinir oldum geçe geçe
10 YorumlaTiyatroyu seven okumayıda sever diye düşünüyorum. Birsürü kitap alabilirsin mesela sonra bir güzel paket yap. Ben olsam sevinçten havaya uçardım :D
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat