Ayakların vücudun en önemli yerlerinden birisi olduğunu düşünüyorum özellikle son aldığım ayakkabıdan sonra çünkü insanın sağlık durumunu fün içindeki ruh halini tamamen değiştirebiliyor bu nedenle denemeden asla ayakkabı alınmamalı bence hele de instadan 400 liran varsa ve senelerce giyerim dersen lumberjack beyaz bir sandalet yapmuş efsane normalde 2000 adımı zor görürüm şimdi her gün evden çıkıp 15 20 bin atıp eve geliyorum
Maalesef normal ben bi kaç ay önce blazeri 170 e almıştım gene fiyatı uçmuş gerçekten çok mükemmel bi ayakkabı hem havalı duruyor hemde çok rahat ama converse için 170 çok çok fazla onun yerine git stradivarius ya da pull and bear dan azıcık daha üstüne koyup al yani daha mantıklı ama illa alıcam dersen nike blazeri al vans alma sakın hemen mahvoluyor
Blazer benim de çok hoşuma gidiyor havalı ilk defa alıcam onu diğer ikisini de beğeniyorum ama şimdi bı kararsız kaldım sen öyle diyince vans nereden alsam normal ayakkabıciys mı gitsem ki Converse için Vans için
Ben vans converse ve blazer aldım en dayanıklısı blazer sonra converse asla bozulmadı bir şey olmadı en çok converseleri giydim hala giyiyorum ilk gün ki gibi ama vans aldığıma pişman oldum görüntüsü güzel fakat çok çabuk bozuldu tabanı yırtıldı kumaşı delindi falan
Blazer almaya daha bı emin oldum sen böyle dedikçe zaten çok hoşuma gitti görüntüsü falan onda netim Vans lari peki çok mu giydin yoksa dayanıksız olduğu için mi yırtıldı
Yani conversleride çok giydim fakat bi şey olmadı vanslarıda aynı ölçüde giydim yani kısa süre içerisinde yırtılıverdi belki benim aldığım yer yüzünden olabilir ama sen bilirsin genede benim tavsiyem blazer al iki tane alıcaksan converselerle birlikte al bazen iki tane alınca indirim yapıyolar