Alışveriş & Hediyeler Sevgilime doğum günü için hangisini almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce daha iyi Kemal Tanca Vakko Vakko Vakko Calvin Clein Guess Piere Cardin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilime doğum günü için hangisini almalıyım? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Cüzdan alma günümüzde erkekler cüzdan pek kullanmıyor ne alacağını da sen düşün bul sevgilini sen tanıyorsun 0 0 Yorumla
TamactiJunn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tek seçenek cüzdan ve sen sadece marka da mı kararsız kaldın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alabilirim fikrin varsa paylasabilirsin Yorumla TamactiJunn +1 yıl sevgilini tanımıyorum neleri sever bilemem ama cüzdan ilk akla gelen ve sıradan bir hediye bence. daha düşünülmüş bir hediye daha çok hoşuna gidebilir. Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Bunlar çok sıradan oldu artık mühendis Dr falansa iş yerinde isimlik alabilirsin masasına koyabileceği objelerde olabilir 0 0 Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kemal tanca- pier cardin benim favorim. sizi bilmem ama. 0 0 Yorumla
Belgiën Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl guess ya da calvinklein alirdim, ust seviye markalar.www. budgetverhuis. com 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki cüzdan mantıklı mı Yorumla
DoKwon Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Erkeklere sormak lazım hepsi berbat göründü bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri berbat derecede değil Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tabii ki vakko 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cüzdan alma günümüzde erkekler cüzdan pek kullanmıyor ne alacağını da sen düşün bul sevgilini sen tanıyorsun
Tek seçenek cüzdan ve sen sadece marka da mı kararsız kaldın?
Ne alabilirim fikrin varsa paylasabilirsin
sevgilini tanımıyorum neleri sever bilemem ama cüzdan ilk akla gelen ve sıradan bir hediye bence. daha düşünülmüş bir hediye daha çok hoşuna gidebilir.
Bunlar çok sıradan oldu artık mühendis Dr falansa iş yerinde isimlik alabilirsin masasına koyabileceği objelerde olabilir
kemal tanca- pier cardin benim favorim. sizi bilmem ama.
Calvin Klein güzel gözüküyor. Hayır diyemez.
guess ya da calvinklein alirdim, ust seviye markalar.
www. budgetverhuis. com
Peki cüzdan mantıklı mı
E hepsi aynı bunların
Kemal Tanca ya da Vakko 3
Erkeklere sormak lazım hepsi berbat göründü bana
Hiçbiri berbat derecede değil
tabii ki vakko
Hangisi ama
Sen de sevgilin de zengin heralde
Hiçbiri