İster istemez etkiledi, eskiden daha sık alışveriş yapardım, her şeyin fiyatı uçtu yahu 🙂

İster istemez etkiledi, eskiden daha sık alışveriş yapardım, her şeyin fiyatı uçtu yahu 🙂

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Paramı eskisinden daha stratejik ve satranç oynar gibi yönlendiriyorum. Öncelik sırasına, kendime daha kaliteli ürünler talep etmeye dikkat ediyorum. En önemlisi müşteri olarak daha talepkâr olmanın hak ve gereklilik olduğunu farkettim. Fiyat mukayesesi yapmak da cabası. İndirimlerde az ödeme yapınca da gol atmışcasına sevinirim.. 🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Yani param bitmesin diye disari cıkmıyorum desemasdhjsiqşwxj ya gercekten sinir bozucu bir durum yani artık trendyolda favoriledigim ürünleri almak su an icin hayal ve erteliyorum surekli belli bir yastan sonra kendi ihtiyaclarını kendi karsılamalı insan ama malesf ulkemizde bu mumkun degil birde asgari ucretle gecinen daha dogrusu gecinemeyen insanlar var uzuluyorum
Dışarı çıkmıyor musun çalışmıyor musun?
Saka yaptim ya cıkıyorum calısıyorum tabiki 😃 ama yine de yetmiyor orasi ayri
Evet maalesef yol parası bile git gel günde 20-30 tutuyor İstanbul'da yaşıyorum burası için söyledim
Cevap
8Cevap
Evet etkiledi
Yani etkiledi tabiki sadece bizi değil ülkemizide zora soktu bu durum bu krizden etkilenmedim diyen insan seçilmiş insandır dostum 😂😂😂
Merkeze 20 km uzakta oturuyorum, merkeze gidemiyorum artık her kafama esince.
Pek değişmedi.
Aynı eskisi gibi devam.
Biraz işimiz rast gitti. 🤗😇🤭
Sen seçilmiş insansın dostum 😂😂😂
@r_engarenkyollar
Oğlumu YouTube de gören ünlü bir sanatçı bizimle çalışırmısın diye teklif ile gelince birden durumumuz Ultra iyi oldu.
Oğlum İstanbula taşınınca oturduğu evide Airbnb üzerinden kiraya verdim. 😊
Yoksa gariban bir emekliyiz. 😂
etkiledi tabi fazla alışverişe gitmiyorum eskiis gibi
Ben krizde daha çok coştum 😂
Bazı zevklerimi azalttım.
Daha az et alıyorum en çok o üzüyor
Etkilemez olur mu etkiliyor tabi ki
Bu krizden etkilenmeyen insan seçilmiş insandır dostum 😂🤣🤣
Bence iyi tarafları da oldu bu ekonominin artışının israfın önüne geçtik mesela bir şey alırken yerken giyerken bir kere değil on kere düşünüyoruz eşyalarımızı telefon giyim vss daha özenli kullanmaya başladık çünkü her şey çok pahalı hale geldi alım gücü düştü bunun gibi şeyler
Millet aç ac
Hayır
Etkiliyor
hayirrr
Elbette
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?