Kocaman bir ayıcığa hayır diyemez sanırım 😁 Böyle pembiş pembiş

Kocaman bir ayıcığa hayır diyemez sanırım 😁 Böyle pembiş pembiş

Beraber vakit geçirebileceğimiz sakin bir ortam organize ederdim. Künye tarzı bir hediyem olurdu muhtemelen ya da ne zamandır istediği , beğendiği bir şey de olabilir. Hediye vermeye bayılırım. Neyse:) zaten günün önemli bir kısmını beraber sohbet ederek , fotoğraflar çekilerek geçireceğiz gün sonunda da hediyemi taktim ederim, bitti gitti.
Cevap
7Cevap
Romantik bir hediye
Hiç bir şey beni üzen kıran önemsemeyen düşünmeyen biri hiçbir şey haketmiyor
Sevgilim olsa ona birtane bilərzik alardim. Ustu doğal taş kaplamalı olsun mesela gumusde ola bilir ama doğal tasla olsun. Neden çünki negativ enerjilerden ve kötülüklerden korunsun diye. En güzel hədiyyə bence.
Bugün sevgilimin doğum günü 🤭
5 aydır sahaf sahaf geziyorum, William Golding'in Sineklerin Tanrısı kitabının ilk basımını sonunda buldum💪🏻 World's Best Boss kupası ve kek sepetiynen beraber gönderdim sevdiceğime 🥲
El vantilatörü.
Güzel ve naif bir kolye vermek isterdim. Onun o güzel boynuna kendi ellerim ile takabileyim..
Kocaman bir sarılmak isterdim böyle sıkı sıkı sarılmak isterdim bir şeyler hediye etmekten ziyade ona en büyük duygularımı hediye ettim zaten.
ben sana zaten hediyeyim derim oldu bitti 😂
Burger ısrmarlardım sonra da bilmiyorum erkeğe ne hediye alınır ki?
Sevgili olduğum kimse şu ana kadar doğum günümü bile hatırlamadı. Kuru kuru kutlar geçerim.
Motorsiklet kullanıyor haliyle bununla ilgili bir hediye alırdım fazlasıyla hoşuna gider.
Ben doğum günü için bir defter hazırlamıştım, içine onun için yazdığım şiir ve sözlerle süslediğim güzel fotoğraflarımızla doldurdum. Yanında da güzel bir kolye almıştım, saatlerce sarıldı bırakmadı beni.
Onunla kurtlar vadisi izlerdim 😂
Sevdiği herhangi bir şey olabilirdi
şu an ki durumumuzda koca bir nah🖕kendisi sadece bunu hak ediyo
Ben yeterliyim
Jartiyer takımı hahaha
Ben hediye olarak ona yeterim
Söylemem :D
O kadar manidar diyorsun…
Yok lan aklıma bir şey gelmedi :D hediye alma konusunda sınıfta kalıyorum
Hahaha ben de çok özel bir şey olduğundan dolayı söylemiyorsun sanmıştım 😅
shsjsh nope 😅😅
Ben sapım🥺