İli tane var fiyat olarak uygun olan. Sadece evde ders çalışırken kullanmak için gerekli çok bir özelliği olmasına gerek yok. İkisi de HP marka. Ve iki satıcı da mürekkebi bitik demiş
hangisi daha iyi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

İli tane var fiyat olarak uygun olan. Sadece evde ders çalışırken kullanmak için gerekli çok bir özelliği olmasına gerek yok. İkisi de HP marka. Ve iki satıcı da mürekkebi bitik demiş
hangisi daha iyi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Yazıcı olarak ikinci el alma iyi değil çünkü insanın her ihtimali düşünmesi gerekiyor almadan önce ne olur ne olmaz eğer çok acil değilse para biriktirip o şekilde alsan daha çok iyi olur ya da internetten bak orada yine kampanyalı indirimli fırsatlı ürünler al mağazalarda bile oluyor indirimler fırsatlar kampanyalar onlardan yaranlanıp faydalan çok daha iyi ikinci el ürünü alsan bile çok fazla kullanamazsın zaten o yüzden boşu boşuna para verme
Ben olsam girmem o topa, çoktan nozullar tıkanmıştır, tamir parası yenisinin fiyatını geçer, git sıfır, al ama kartuşu doldurulabilen bir tane seç ki dışarıdan beşte Biri fiyata mürekkep alabilesin
Ya öyle mi :((
E test etmeden hiçbir ürünü alma, benden sana tavsiye
Cevap
2Cevap
Bence hp alma canon ya da Epson al hp nim mürekkebi nereden baksan yazıcının yarı fiyatı
Aaa öyle mi :(
Evet çalıştığım kırtasiye den az çok biliyorum bi kuruma hp yazıcı götürmüstüm 9500 lira civarindaydi taner fiyatı 4 adet renkli 4500 felan tutuyordu
Höm benşm bu baktıklarım çok ucuz 130 -160. Elden çıkarmak için kullanmadıklarından satıyorlar. Ben de ihtiyacım olunca bir bakayım demiştim
Yazıcı grubunda ikinci el e kesinlikle girme derdim
Bendede var HP mürekkebi yok aynı şekilde bedavaya vereyim ben sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?