Hayır internet üzerinden parfüm satın almam almıyorum da hiç de almadım aldığım belli yerler var gidip oralardan alıyorum internet üzerinden alınan parfümleri tam olarak ne olduğu belli değil o yüzden de bu durumdan ötürü hastalık kapan insanlar bile var o yüzden insan kendisi ve sağlığı için bildiği ve belirli yerlerden parfüm alacaksan almalı birde güvenilir ve iyi bir marka olmalı her önüne gelen yerden insan parfüm almamalı bu internet olsun ya da dükkan olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır internet üzerinden parfüm satın almam almıyorum da hiç de almadım aldığım belli yerler var gidip oralardan alıyorum internet üzerinden alınan parfümleri tam olarak ne olduğu belli değil o yüzden de bu durumdan ötürü hastalık kapan insanlar bile var o yüzden insan kendisi ve sağlığı için bildiği ve belirli yerlerden parfüm alacaksan almalı birde güvenilir ve iyi bir marka olmalı her önüne gelen yerden insan parfüm almamalı bu internet olsun ya da dükkan olsun
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Müthiş indirimlerde gözü dönmeyen var mı acaba? Sanırım denk gelsem reddetmem.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Alirim. Zaten iki tane marka kullaniyorum. Bilindik yerlerden aliyorum. Gayet memnunum. Dior sauvage, armani code disel
sürekli kullandığım parfümümü internetten alıyorum ama hiç kullanmadığım bir parfümü ilk defa alacaksam kesinlikle internetten almam
Kokusunu bilmediğim için almam. Ama önceden kullandığım ve memnun kaldığım bir parfüm varsa onu alırım
Eskiden alıyordum, şimdi bulunduğum ilde esans ithal eden bir yer buldum. Çok kaliteli parfümler yapıyorlar.
Bir defasında almıştım. Kokusu çok güzeldi ama kalıcı değildi (
Sürekli kullandığım bir parfümse evet kokusunu biliyorumdur. Ama bilmeden almam
belli mağazalar dısında almayın replika alırsınız.
Cok güvendiğim, itibarina onem veren yerlerden aliyorum bazen.. fakat herhangi bir yerden beğendiğim bir kokuyu almam
İnternetten parfüm hiç almadım, almam da.
güvenilir sirtelerdeb evet
İki defa aldım. Biri iyiydi, diğeri hüsran.
Güvendiğim site ve satıcıdan alırım sadece
Almam sevmem ya parfüm
hiç internetten almadım
Evet alırdım
Koklamadan alamam
Tercih etmem
Alırım
Güvenememm
hayır almıyorum
avon harici almam
Bilindik yerden alırım.
almam