Alışveriş & Hediyeler Bu üründen almaya karar verdim, kullanıp memnun olan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu üründen almaya karar verdim memnun olan ve fiyat konusunda bilgisi olan var mı Bu üründen almaya karar verdim, kullanıp memnun olan var mı? Cevapla Fiyat Soruları Memnuniyet Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kendisinin adı Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge dir. Fiyatı 7-8 bin civarı. Güzel üründür. 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Karaca mi bu arada küfür ediyorum ama kalbim temiz Domestos ile yıkıyorum bide bayanlara küfür etmiyorum geldim gelebilir miyim? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dyson Cinetic big ball animal pro 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl www.karaca.com/.../karaca-vantuz-turbo-cyclone-supurge Ben bunu kullanıyorum çok memnunum o kadar pahalı olmasına bence gerek yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet programlı sanırım disardan yönetiliyor evini sen yokken de temizliyor konutlarınla uygulamalı sil süpür bazı insanların yapamadığını yapiyor:) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Abartma ya öyle değil 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem okadar rahat olamadım desem Yorumla Soran +1 yıl Olursun ins😊 bana süpürge hediye geldi ama çekmiyor almışken iyisi olsun bir daha uzun yıllar almiyim🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim tarzda akilli olan süpürgeler var disardayken bile elindeki telefondan komut verilebiliyor araştırın anlarsınız geri iade edebilirsiniz hediye eden kişiye söyleyip çalışmıyorsa Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl önce geldi hediye arnica hiç çekmiyor Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tüh tam ne güzel bir şey yazacaktım kalbimin pis olduğu aklıma geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm 🤣🤣🤣 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dyson ise sorma bile al gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😊👏👍 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu ne yahu uçak gibi 👀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel bir ürünmüş özellikleri cok Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Fiyatı çok uçuk kaçıksa robot süpürge al Yorumla Soran +1 yıl İhlasi diyorsan 13 bin Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Buna da mı küfür eden var yahu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neye yokki şahıs yorumuma geliyor ben normal cevap veriyorum o bana hakaret küfür ediyor Yorumla
Dinar03Suçıkan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Allah yolunda olanlar gelebilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle gelebilir 😊 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 10 K sı var gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne 🤔 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl 10 bin TL yani Yorumla Soran +1 yıl İhlas 10 bin diye biliyordum budami☹️ Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl fjfjfj ne saçma soru ya alakayı kuramadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçma gelen nedir Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Markasını falan yazsaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dyson Cinetic big ball animal pro 2 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Emiş gücü bana yetersiz gbi geldi. 270 AW yazıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendisinin adı Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge dir. Fiyatı 7-8 bin civarı. Güzel üründür.
Karaca mi bu arada küfür ediyorum ama kalbim temiz Domestos ile yıkıyorum bide bayanlara küfür etmiyorum geldim gelebilir miyim?
Dyson Cinetic big ball animal pro 2
www.karaca.com/.../karaca-vantuz-turbo-cyclone-supurge
Ben bunu kullanıyorum çok memnunum o kadar pahalı olmasına bence gerek yok
Evet programlı sanırım disardan yönetiliyor evini sen yokken de temizliyor konutlarınla uygulamalı sil süpür bazı insanların yapamadığını yapiyor:)
Abartma ya öyle değil 🤣
Bilmem okadar rahat olamadım desem
Olursun ins😊 bana süpürge hediye geldi ama çekmiyor almışken iyisi olsun bir daha uzun yıllar almiyim🤷♀️
Dediğim tarzda akilli olan süpürgeler var disardayken bile elindeki telefondan komut verilebiliyor araştırın anlarsınız geri iade edebilirsiniz hediye eden kişiye söyleyip çalışmıyorsa
2 yıl önce geldi hediye arnica hiç çekmiyor
Tüh tam ne güzel bir şey yazacaktım kalbimin pis olduğu aklıma geldi
Üzgünüm 🤣🤣🤣
Dyson ise sorma bile al gitsin
😊👏👍
Bu ne yahu uçak gibi 👀
Çok güzel bir ürünmüş özellikleri cok
Fiyatı çok uçuk kaçıksa robot süpürge al
İhlasi diyorsan 13 bin
Buna da mı küfür eden var yahu
Neye yokki şahıs yorumuma geliyor ben normal cevap veriyorum o bana hakaret küfür ediyor
Allah yolunda olanlar gelebilir mi
Kesinlikle gelebilir 😊
10 K sı var gibi
Ne 🤔
10 bin TL yani
İhlas 10 bin diye biliyordum budami☹️
fjfjfj ne saçma soru ya alakayı kuramadım
Saçma gelen nedir
Kullanmadım
Markasını falan yazsaydın
Dyson Cinetic big ball animal pro 2
Emiş gücü bana yetersiz gbi geldi. 270 AW yazıyor