Alışveriş & Hediyeler En son ne zaman fast food yediniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yani en son ne zaman paranızı lahmacuna, hamburgere, dönere gömdünüz? Ne zaman ne zaman xd En son ne zaman fast food yediniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. bugün yedim 0 0 Yorumla
Ayşeroloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha yeni akşam yemeğinde hamburger yedim. Kimse fast food sevgimi sorgulamasın 😂 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bana da alll :D Yorumla Ayşeroloji +1 yıl Tamamdırrrr Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bekliyorummm tek gösterimlik foto ile birlikteeeeeeeeeeeeee Yorumla Ayşeroloji +1 yıl Ahahahjaagshah yallah beee😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ayıp ulann sana değer verdik abi dedik sen de kıyak abiymişsin helal olsun Yorumla Ayşeroloji +1 yıl Ben de değer verdim sorularına koştum geldim 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl e en güzel şekilde karşılandın, bir kırmızı halın eksik :D onu da buradan yapamadık diye Yorumla Ayşeroloji +1 yıl Allah razı olsun 😂 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ev yemeklerine (sebze meyve vb.). Çünkü fastfood bayağı sağlıksız. 2 0 Yorumla
mannyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birkaç gün önce pizza aldım 120 lira verdim bir daha ne zaman yerim bilemem. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fast foodları evde yapıp yediğimden en son ne zaman yediğimi unutmuşum 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı. Rekor bende! Bayrama 2 hafta kala bir hafta sonu tatilinde. 0 0 Yorumla
Ezgi3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Allah affetsin dün🤭🤭🤭 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl afiyet olsun gız Yorumla Ezgi3939 +1 yıl Teşekkürler:)) Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İki üç hafta falan olmuştur heralde 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Bu akşam hamburger yedim 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. 4 ay önce falan 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir hafta oldu 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dün. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Dün yedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bugün yedim
Daha yeni akşam yemeğinde hamburger yedim. Kimse fast food sevgimi sorgulamasın 😂
bana da alll :D
Tamamdırrrr
Bekliyorummm tek gösterimlik foto ile birlikteeeeeeeeeeeeee
Ahahahjaagshah yallah beee😂
ayıp ulann sana değer verdik abi dedik sen de kıyak abiymişsin helal olsun
Ben de değer verdim sorularına koştum geldim 😂
e en güzel şekilde karşılandın, bir kırmızı halın eksik :D onu da buradan yapamadık diye
Allah razı olsun 😂
Ev yemeklerine (sebze meyve vb.). Çünkü fastfood bayağı sağlıksız.
Birkaç gün önce pizza aldım 120 lira verdim bir daha ne zaman yerim bilemem.
Fast foodları evde yapıp yediğimden en son ne zaman yediğimi unutmuşum
Rekor bende! Bayrama 2 hafta kala bir hafta sonu tatilinde.
Allah affetsin dün🤭🤭🤭
afiyet olsun gız
Teşekkürler:))
Yıllar olmustur.
İki üç hafta falan olmuştur heralde
Bu akşam hamburger yedim
2 ay falan olmuştur
Daha dün.
Dışarda yemeği severim
Dün akşam yedim
4 ay önce falan
3 gün önce.