Alışveriş & Hediyeler Küçükken aldığınız en güzel hediye neydi? Hala saklıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Detaycık Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncel Küçükken aldığınız en güzel hediye neydi? Hala saklıyor musunuz? Cevapla En Güzel Soruları Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hiç hediye almadım 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 669 cevap paylaştı. Abimin ilk maaşı ile aldığı mor kadife elbiseli bebek hâlâ duruyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl babamın bebeğime kendisinin yaptığı beşikbisikletim ve bir tane gelin barbie vardı kocaman o 0 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl aldığım en güzel hediyeyi benden geri aldılar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bi tane büyük uçağım vardı. Pilli😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha bana yalancı deme, değilim çünkü. Hadi hoşçakal. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç hediye almadım
Abimin ilk maaşı ile aldığı mor kadife elbiseli bebek hâlâ duruyor
babamın bebeğime kendisinin yaptığı beşik
bisikletim
ve bir tane gelin barbie vardı kocaman o
aldığım en güzel hediyeyi benden geri aldılar
Bi tane büyük uçağım vardı. Pilli😃
Bir daha bana yalancı deme, değilim çünkü. Hadi hoşçakal.