Alışveriş & Hediyeler Bu ayakkabı alınır mı indirime girmişken? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor almak istiyorum da kararsızım yurtdışından aracı firmasız getirdiklerini söylediler orjinalmiş ALSAM MI Bu ayakkabı alınır mı indirime girmişken? Cevapla Ayakkabı Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
akinturkoglu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bekleme al. bugün pahalı olabilir ama emin ol bir hafta sonra bugün ki fiyat ucuz olacak. bugün baktığım şeyi yarına bırakırsam zam gelmiş oluyor. 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Birebir replika gelir, gene de sen bilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fake ayakkabıları bu yalanla satıyorlar yurtdışından geliyo yok ihraç fazlası falan filan ayağı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl orjinalliği barkodla kanıtlanabilir ama Yorumla Soran +1 yıl bayram şndirimiymiş normalde 920 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşım işin içindeyim bana anlatma barkodlu satışlar zaten hepsi orjinal barkodlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse bayramda fiyatları yükseltmek yerine indirmez ben tavsiye etmiyorum alıp almamak sana kalmış Yorumla Soran +1 yıl e kalitesinden anlayamaz mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim sana tavsiyem gir Adidas outlete ordan model seç mağazadan göndersinler hem daha uygun hem orjinal ürün Yorumla Soran +1 yıl aldığım site instagramda sneakerslife tr diye bi site bana güvenilir geldi sen de bi baksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka bunların alayı çakma modeller mağazada 1800 verdiğim ayakkabıya 500 yazmış hayırdır yani Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Orijinal değildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bekleme al. bugün pahalı olabilir ama emin ol bir hafta sonra bugün ki fiyat ucuz olacak. bugün baktığım şeyi yarına bırakırsam zam gelmiş oluyor.
Birebir replika gelir, gene de sen bilirsin
Fake ayakkabıları bu yalanla satıyorlar yurtdışından geliyo yok ihraç fazlası falan filan ayağı
orjinalliği barkodla kanıtlanabilir ama
bayram şndirimiymiş normalde 920
Arkadaşım işin içindeyim bana anlatma barkodlu satışlar zaten hepsi orjinal barkodlu
Kimse bayramda fiyatları yükseltmek yerine indirmez ben tavsiye etmiyorum alıp almamak sana kalmış
e kalitesinden anlayamaz mıyım
Benim sana tavsiyem gir Adidas outlete ordan model seç mağazadan göndersinler hem daha uygun hem orjinal ürün
aldığım site instagramda sneakerslife tr diye bi site bana güvenilir geldi sen de bi baksana
Kanka bunların alayı çakma modeller mağazada 1800 verdiğim ayakkabıya 500 yazmış hayırdır yani
500 lira cok ya
Air force sevmeyen bi benim zaten😂😂😂
replica .
tavsiye etmem
Al guzel ve modas gecmiyor
Orijinal değildir
Beğenmedim
Sahte