gamsız değilim ki sen de öyle sorularindan anlaşıliyor. Güler yüzlü insanlarız vesselam her şeye güleriz ağlanacak halimize bile 😂 mutlu sanırlar gamsız sanırlar hatta takmaz sanırlar en fazla biz takarız bence
Aman saol almiyim ben bir zamanlar antidepresan kullandım sanki bağlanmış kalmıştım aradan zaman geçti bi içeyim dedim bi başım döndü kendimi yere attım attım sonra hepsini çöpe kendi korkularımın sıkıntılarımin üzerine gittim dedim icmiycem şükürler olsun kurtuldm insan bence kötü düşünceleri korkuları atmalı hayatta herkes özgürdür
şöyle düşün sen ne kadar destek alırsan al asıl psikolojik sorunu olan kişi iyilesmedigi sürece sorun ortadan kalkmıyor ben bunu yaşıyorum şiddet gören biriyim sözel fiziksel aklına ne gelirse anlatsam roman olur pek detaya girmek istemiyorum ailemden dolayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85bunu giyeceğim.
Biricik sevgilime aldım
bayrama özel almadım normal alışveriş gibi aldım
Daha kaç tane etiketi duran elbisem var onun için almadım
Denize girecem gerek yok o yuzden
Yeni kıyafetler aldım
😂 aldım şeker de toplamaya gitcem
Aynen ya özledim ben o günleri en son 15 16 yaşımda gittiğimde sende mi diye dik dik bakmisti kadın😂
Ne oldu beğenemedin mi demiştim yine de toplamıştm🤣😂
😂 gel beraber gidelim özlem giderirsin
İyi olur 😂 ben yazacaktım cidden sen yazdın
😂 düşünsene elimizde poşet ben 22 yaşındayım şeker şeker diye kapı kapi dolaşıyoruz bazen para isterem diye yüzsüzlük filan yapıyorum
😃😂
😂 düşün ama bak o kadar cümle kurdum
Param olmasa belki bende yapardım yüzsüzlük ama şükür kimseye muhtaç degilm😂
Bende 200 TL var vereyim 100 ünü sana 😂
😂 ben parasız ve yüzsüz hem de birilerine muhtaç biriyim maalesef
Düşünüyorum tabiki insanlar tuhaf biraz tepkileri ne olur bilemem sen kapıda para istiyorsun 😂
Bide ağlıyormuşsun paraaaa diye 😂
😂 ahah ben pis ağlarım Bi de üstüne
😂😂 dur ağlama tamam veriyorum diyorlar eve geliyorsun parayı sayip tekrar gidiyormussun bide 😂
Bu sefer kapı çat kapanıyor 😂
😂 bu sefer şeker için ama
😂😂 Ya çok güzel oluyor be değişik değişik şekerler ama eskisi gibi heves kalmıyor yaşlandık yahu😂
sen ve yaşlılık yok inanmıyorum şu an 😂
😃😂😂gerçi bizim gibi güler yüzlüler gamsızlar çabuk yaşlanmaz 😂
Ayy iyi geldin valla kardeşim benim 😂 sayende yüzüm güldü
gamsız değilim ki sen de öyle sorularindan anlaşıliyor. Güler yüzlü insanlarız vesselam her şeye güleriz ağlanacak halimize bile 😂 mutlu sanırlar gamsız sanırlar hatta takmaz sanırlar en fazla biz takarız bence
Haklısın gerçekten dünya imtihan işte gereksiz şeyleri takmakta saçma ama ne yaparsın psikolojik olarak etkileniyor insan
psikolojik olarak destek alan biriyim psikoterapi de görüyorum ilaç da kullanıyorum numarasını vereyim istersen dostum ne dersin 😂
Aman saol almiyim ben bir zamanlar antidepresan kullandım sanki bağlanmış kalmıştım aradan zaman geçti bi içeyim dedim bi başım döndü kendimi yere attım attım sonra hepsini çöpe kendi korkularımın sıkıntılarımin üzerine gittim dedim icmiycem şükürler olsun kurtuldm insan bence kötü düşünceleri korkuları atmalı hayatta herkes özgürdür
Saçma sapan düşünceler insanlar insanı yoruyor ama insan bence takmamalı dil işte konuşup durur.
o kadar mı ya ben öyle olmadım düşük benim kullandığım ilaçlar
İnsanın kendi elinde bence her şey kendimi niye sıkıntıya sokayım ki zaten yaşı yarıladık insan bence rahat yaşamalı geçici dünya
Anladım benim 2 3 tane vardı bi uyku yapıyordu tövbe yarabbim
Allah'ıma şükürler olsun kurtuldum
Kendi kendimi kurtardim ilaclardan😂 asil doktor benmişim
benim derdime de bul Bi çare 😂 al sana hasta gibi hasta anlatmaya başlasam ohoo
😂 dertler bitmez ama kurtulması kolaydır
derdin kaynağı insansa zordur ama
Sanmam
Zaten insanlardan kaynaklı başta ama bir hastalıksa oda geçer
şöyle düşün sen ne kadar destek alırsan al asıl psikolojik sorunu olan kişi iyilesmedigi sürece sorun ortadan kalkmıyor ben bunu yaşıyorum şiddet gören biriyim sözel fiziksel aklına ne gelirse anlatsam roman olur pek detaya girmek istemiyorum ailemden dolayı
Sorma gitsin bende neler çektim şükür ki atlattım
Sende atlatacaksın eminim sabret
🙂sohbet için teşekkür ederim kardeşim
Almadım
hayir
Almadım
Almadim
Aldim
almadım niye alayım