Alışveriş & Hediyeler 1 ay Ankara'dan şehir dışındaki arkadaşına ne hediye götürülür? Elfprincess Fenomen Takip Et FacebookTwitter 12 Ankara 'dan şehir dışına ne hediye götürülür? Yani bu inceliklerden hiç anlamam Güncellemeler: Takip Et 12 Paylaş FacebookTwitter Ankara'dan şehir dışındaki arkadaşına ne hediye götürülür? 55 Görüşünü yaz
Hadiyani Yoda 1 ay Ankara kalesini anımsatan manyetik veya bakircilar çarşısında Bakır vazo gibi sus eşyası olabilir kalenin oralarda görürsünüz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
LALOGLAN | Alışveriş & Hediyeler konusunda 65 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Ankara 'da ne meshurdur? O sekil birseyde olabilir.. ama beraberken ona bir hediye almak daha guzel olmaz mi? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
merdümgiriz | Alışveriş & Hediyeler konusunda 93 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kaba şoförlerini dermişim.Bence en götürülebilir olanı Beypazarı kurusu. Özellikle benden isteyen arkadaşım vardı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mandalinadalinaman Xper 6 1 ay Pavyonu sök götür. Daha güzel bir şey bulamazsın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
кєℓєвєкк___ Xper 7 1 ay Neyden hoşlanır?Kisisel bisey alabilirsin eger evine gidiyorsan kupa tarzi seyler alabilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Elfprincess 1 ay Bir kahve içeceğiz, sadece yıllardır görüşmüyorum bir hediye götürsem mi diyorum , ama hiç anlamam nelerden hoşlanır bilmiyorum silahlara , atlara falan ilgisi var Yorumla кєℓєвєкк___ 1 ay Disarda mi iceceksiniz Yorumla
Sudddess11 Xper 5 1 ay Ne bileyim tatlı falan al bide Ankara 'ya özgü bir magnet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
melcck007 Xper 7 1 ay beypazari kurusu alabilirsin gevrek gevrekk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Memoo00007 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 131 görüş paylaştı. Master 1 ay Ankara kedisi heykeli :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Elfprincess 1 ay Haha olur Yorumla Memoo00007 1 ay :D :D Yorumla
çpkn_kuruFASULYE | Alışveriş & Hediyeler konusunda 62 görüş paylaştı. Yoda 1 ay bütçen=? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Elfprincess 1 ay Pahalı hediye olmaz manevi tatlı bir hedjye Yorumla
Kafkas001 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 57 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Maket pavyon 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55Ankara kalesini anımsatan manyetik veya bakircilar çarşısında Bakır vazo gibi sus eşyası olabilir kalenin oralarda görürsünüz
Ankara 'da ne meshurdur? O sekil birseyde olabilir.. ama beraberken ona bir hediye almak daha guzel olmaz mi?
Kaba şoförlerini dermişim.
Bence en götürülebilir olanı Beypazarı kurusu. Özellikle benden isteyen arkadaşım vardı.
Pavyonu sök götür. Daha güzel bir şey bulamazsın.
Neyden hoşlanır?
Kisisel bisey alabilirsin eger evine gidiyorsan kupa tarzi seyler alabilirsin
Bir kahve içeceğiz, sadece yıllardır görüşmüyorum bir hediye götürsem mi diyorum , ama hiç anlamam nelerden hoşlanır bilmiyorum silahlara , atlara falan ilgisi var
Disarda mi iceceksiniz
Ne bileyim tatlı falan al bide Ankara 'ya özgü bir magnet
beypazari kurusu alabilirsin gevrek gevrekk
Ankara kedisi heykeli :D
Haha olur
:D :D
bütçen=?
Pahalı hediye olmaz manevi tatlı bir hedjye
Maket pavyon 😂