Arkadaslar bu resimde görunen modeldeki dolaptan 3 kapaklı 2 tane yaptıracağız. 3 tane de 3 katlı komidin yapılacak.
Yani 2 dolap 3 komidin. 15.000 tl fiyat verdiler. Sizce uygun mu bu resimdeki model için? Kapakları falan İzmir’de yapılıyormus.
Arkadaslar bu resimde görunen modeldeki dolaptan 3 kapaklı 2 tane yaptıracağız. 3 tane de 3 katlı komidin yapılacak.
Yani 2 dolap 3 komidin. 15.000 tl fiyat verdiler. Sizce uygun mu bu resimdeki model için? Kapakları falan İzmir’de yapılıyormus.
Lake bu şu an metre kare fiyatı 2000 TL falan olmuştur. Normale yakın fiyatı başkası belki 2 bin TL altına verir başkası 2 bin üstüne fiyat verir
O zaman yaptırayım ben buraya
Hayır 2 yerden daha fiyat al !
Malzemeyi belirt 18mm mdfde olacak ve lake olacak demeyi unutma fiyatı buna göre al kimi sunta yapar falan fiyat yine değişir
Görüş
3Görüş
tanesi 3 bin lira sanki fazla gibi
normal yani bence
Normal 15 bin TL
İnternette aynı 3 kapaklı dolaplardan 2-3 bin tl ye var kafam karıstı biraz
2 gardrop mu 10.000 tuttu? Kaç kapalıydı
5 kapaklı bir gardrop için 10.000 çok değil mi? Malzeme sunta mıydı?
Ben nerden bileyim onun için soruyorum zaten. Ceviz olmadıgını sanıyorum muhtemelen sunta. 2 gardrop 3 komidine 15.000 dedi. Kazıklanıyor muyum?
Mdf ile sunta farklı seyler değil mi?
Benım bildiğim suntaya vurunca tak tak ses gelir kağıt gibi incedir. Benım dolapların malzemesi o kadar ince değil daha kaliteli ve tok duruyor. Ama sunta diye biliyorum
Sunta da olsa iyi diyorsun yani
Onu nasıl anlarım
Bi baslık açtım sunta mı mdf mi diye orada fotolar var bakman mümkün mü
En İyi Görüş