Alışveriş & Hediyeler Kapalıyım ama evlenmek istemiyorum acilmali mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kapslıyım ama evlenmek istemiyorum bağ kurmak istemiyorum bosanmaktan korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Yani evlenmeden herseyi yasamak istiyorum Kapalıyım ama evlenmek istemiyorum acilmali mıyım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Kapalı olmakla evlenmeni Ne alakası var anlayamadım o 1 5 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Anladım Anladım senin açmak istediğin yer başındayım Kapalıyken de bunu yapabilirsin rahat ol Ben bir daha çekici daha güzel olur Bazıları için Yorumla Soran +1 yıl Yapabilirim de sacma olur Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani saçma Olmaz bence Ailenle mi yaşıyorsun peki Ne iş yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Okul yeni bitti 25 yasindayim calismaya basliyicam Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Peki bugüne kadar cinsel anlamda ne yaşadın Seni en çıplak halinle gelen erkek ne kadar gördüğü ne gördü Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani evlenmek istemeyenlerin açılması mı gerekli? Açılmadan da evlenmeyebilirsin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben evlenmeden biseyler yasamak istiyorum Yorumla JrWriter +1 yıl Anladım, tabi ki senin hayatın bu. Dilediğin gibi yaşama hakkına sahipsin :) Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kapalıyken de o hayatı yaşayabilirsin.. sen kendini nasıl iyi hizsediyorsan öyle yap :) 0 0 Yorumla
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hiçbir ilişki kuramadım. Kapalı olupta evlenemediğin zaman açılman mı gerekiyor 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kapalılıkla bir alakası yok bu dediğinizin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu iş açığa kapalıya bakmıyor. Zihniyet meselesi. Ne kapalılar gördüm açıklardan kirli. Yani gönlün varsa sende o yoldan yürürsün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kapalılıgın bir anlami kalmiyor o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bakarsak bu düşünce yapın da kapalılığa ters Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla eyleme sokmadın diye temiz olmuyorsun Yorumla Soran +1 yıl tamam açilicam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kaç yaşın da olmalı maksimum erkek senn için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanışalım o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kapalılar iyice yoldan çıktı... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl He walla napican Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle yok kapanıyorsan edepli olacaksın evlen ya zor mu Yorumla Soran +1 yıl Evlenmem ben korkuyom evlenmekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Slakksın Yorumla Soran +1 yıl Sensin slakk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel ye Pakize beni😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kapalı olmakla evlenmeni Ne alakası var anlayamadım o
Anladım Anladım senin açmak istediğin yer başındayım Kapalıyken de bunu yapabilirsin rahat ol Ben bir daha çekici daha güzel olur Bazıları için
Yapabilirim de sacma olur
Yani saçma Olmaz bence Ailenle mi yaşıyorsun peki Ne iş yapıyorsunuz
Okul yeni bitti 25 yasindayim calismaya basliyicam
Peki bugüne kadar cinsel anlamda ne yaşadın Seni en çıplak halinle gelen erkek ne kadar gördüğü ne gördü
Yani evlenmek istemeyenlerin açılması mı gerekli? Açılmadan da evlenmeyebilirsin :)
Ben evlenmeden biseyler yasamak istiyorum
Anladım, tabi ki senin hayatın bu. Dilediğin gibi yaşama hakkına sahipsin :)
kapalıyken de o hayatı yaşayabilirsin.. sen kendini nasıl iyi hizsediyorsan öyle yap :)
Hiçbir ilişki kuramadım. Kapalı olupta evlenemediğin zaman açılman mı gerekiyor
Kapalılıkla bir alakası yok bu dediğinizin.
Bu iş açığa kapalıya bakmıyor. Zihniyet meselesi. Ne kapalılar gördüm açıklardan kirli. Yani gönlün varsa sende o yoldan yürürsün
Kapalılıgın bir anlami kalmiyor o zaman
Ona bakarsak bu düşünce yapın da kapalılığa ters
İlla eyleme sokmadın diye temiz olmuyorsun
tamam açilicam
kaç yaşın da olmalı maksimum erkek senn için
35
tanışalım o zaman
kapalıyken de yaşarsın
:D açarız nerde yaşıyorsun
Kapalı olmakla ne alakası var?
Bu kapalılar iyice yoldan çıktı...
He walla napican