Genelde kadınlar erkeklere yıkmaya bayılır, hepsi değil tabi kimse üstüne alınmasın.

Genelde kadınlar erkeklere yıkmaya bayılır, hepsi değil tabi kimse üstüne alınmasın.

Para ortak kazanılıyor ya da kasa ortaksa ortak ödenir. Herkes kendine müslümansa degişir alman usulü olur , eğer ki yanında parası eksikti ya da unutmuştur hi düşünmeden veririm. Ama para ayrı kazanılıyor ve harcamalarda cok eşite seviyede olmuyor. Atıyorum bir kadın makyaj malzemesi alıyor 2 3 birsye aldı atıyorum 1000 tuttu dimi eski erkek arkadaşımın aldığını gözümle gördüm abartırız en az 15 20 binden fazla bir tane ekran kartı almıştı hiç unutmam. Bana laf eder dururdu çok para harcıyorsun diye p*zevenk sanki kendi ödüyordu. Kadınlar çok para harcıyormuş pehh sorsan çok önmli aşkım bu olmasa bilgisayar kapanır koku gelmeye başlar vs vs.. sanki dünyayı kurtarıyor bana. Oyun oynuyon işte 🤣😂😂😂😂
Ben birisyle alışveriş yapmayı sevmiyorum özellikle de sevgilimle zaten hemen sıkılıyorlar aceleye getiriyorlar. Kendi paramıda kendim öderim ayrılabiliriz ilerde ne olacağı belli değil arkamdan paramı yedi diye konuşturamam. Hepsini kendim alırım. Erkeği banka gibi görmekte ayıp adam kullanıldığını hisseder bence. Ama sizde öyle kadınlara tapıyirsunuz kabul edin. Nasıl herşeyi erkeğe yaptıran kadın var mutlu biz kenarda köşede ağlıyoruz
Birlikte çıkılıyorsa harcama ortaktır veya erkek öder diye bir kural yok. Kimin neye ihtiyacı varsa kendi tasarrufunda karşılamalı ancak taraflardan birinin maddi durumu daha iyiyse ve elbette ki mecbur olmadığı da düşünülürse gönüllülük esasına dayalı olarak ödemeyi karşılayabilir.
Sevgili değil de normal erkek arkadaşımla çıktığımda hep ben ısmarlıyorum deyip bana ödetmiyorlar. Bana göre herkes kendi hesabını ödemeli. Bende bundan yakınıyorum kendimi beleşçi gibi hissediyorum bu durumda.
Cevap
25Cevap
ortal olabilir ya da isteyen ödeyebilir
ortak
Kim alıyorsa o öder.
Ne başkasının alacağı malı ödemeyi severim ne de ödetmeyi.
Bıktık artık sevgilisi olmayanların, olmamışların sevgili sorusu sorup durmasından.
ortak ödenmeli kim ne kadarlık alışveriş yaptıysa o kadar ödemeli bence yakınlığa göre de değişebilir
Kim kendine ne aldıysa onu öder.
Sevgili olmak başka eş olmak başkadır. Yani evli olmayan insanlar neden birbirlerinin aldıklarını ödesinler.
ortak ödenmeli veya birisi öduyorsa bir sonraki sefere diğeri ödemeli sadece bir tarafa ödemeyi yatırrmak kötü. Bilemiyorum birisi benim için her şeyi öderse mahcup oluyorum
Kim ne alıyorsa kendisi ödemeli.
Erkek kendisini ödemek zorunda gibii hissediyorsa sevgili yanında alışveriş yapılmamalı.
Erkeklerin yapması daha çok hoşuma gider ben ona evde veririm sonra djxjdn
Eğer kendime diye alıyorsam kendim yapabilir o an da bana incelik yapıyorsa ödeyebilir ama ekonomimin durumu belli sevgiliyi de düşünmek lazım😂😛
Çok abartı Bir alışveriş değilse centilmenlik olsun erkek öder ama abartacak kadar bir alış verişse bir zahmet kim alışveriş yaptıysa kendi ödesin
Şahsi alışverişlerde herkes kendi ödemeli içinden gelir hediye alır o ayrı ama yemektir kahvedir falan genelde erkek öder
Valla en kralınıda tanıdım ben bazı istisnalar hariç tabi ama evli değilsen Alman usulü abi. Kimse zalak değil. Eşitlikse eşitlik.
Herkes kendi alışverişini kendisi ödemeli😃geçelim artık bunları. İçinden gelir bir şey almak ister tamam ama onun dışında no
yarasi olan gocunur zaten 😄
kimin evine alisveris yapiliyosa o odesin. ev ortaksa bu alisverisi biri diger alisverisi oburu odesin.
Eşim olmadığı sürece kimseden bu tarz bir beklentim olmaz. Kendi alışverişimi kendim yaparım, parasını da kendim öderim.
Çoğunluk erkek ediyor ama kimde varsa o ödesin işte ya
Kasiyer yapsın bir kere? Niye hep çiftlere ağır yükler yüklüyoruz ki?
Tek bir tsrafın ödemesi her zaman her durumda çok yanlış. ortak ödenmeli
2 tarafta ortak ödemeli bence alman usülü en iyisi ama anlaşarak da tek taraflı ödenebilir
Tek tarafa yüklemek hoş bir davranış değil tamamen düşüncesizlik
Herkes kendi alışverişini kendi ödemeli illa biri mi ödemesi gerekiyor
Kocam bana yıkmaya çalışıyor ben kocama.. Ama ben galip geliyorum çoğunlukla 🤭🤣
O an kimde varsa ya da kim alışveriş yapıyorsa o ödemeli. Alman usulü
Kendi israe ederse tamam derim ama bir o bir ben olmali ya.
Kadın çalışıyorsa bir şey diyemem ama çalışmıyorsa erkek ödemeli bence.
Ben ödemek isterdim ama o kabul etmez ortaklaşa ödenir
Ortak kullanılan eşyaları beraber özel eşyaları herkes kendisi ödemeli
Herkes kendisi ödesin.. Beraber yaşanıyorsa bile zaten ortak olsun daha cazip.. Keyifli geceler..
Yani erkek ödeyecek gibi bir olay yok bazen biri bazen biri
Tamamıyla kişilerin maddi koşullarına bağlı. Alman usulüne net karşıyım ama minimum derecede yapmam gerekebiliyor. Erkek olarak söylüyorum koşullar denkse erkek yemeği kız kahveleri/tatlıyı tarzı hoştur. Veyahut tamamen erkeğe yıkılması iyidir.
Bunun bir kalıbı olmamalı erkek yapmalı kadın yapnamalı insanız herkes eşit diyeceğimi ama elit olamadığımız onca şey var ki ortadan kalkmıyor
Kim alışveriş yapıyorsa o ödese daha iyi olur. Erkeğin bazen parası olmadığı zamanda param yok diyemiyor. O yüzden düşünerek alışveriş yapılmalı ve ödemeli
Şampuan almaya gitmiştik öprenci olmama rağmen ben almıştım o kadar da değil 😀😂
Sevgili var sevgili var birader bu nasıl soz. Gerekene her şekil de gerekmeyene cokolokko bile almam
Herkes kendi borcunu ödemeli iki tarafta enayi değil
kadında varsa kadın, erkekte ise erkek bir gün o bir gün o birbirlerini idare etmelilerdir, alman hesabı da olur
erkeğin ödemesi centilmenlik ama sürekli de erkek ödememeli hayat müşterek sonuçta
kendime bişey alıyosam ben öderim ona ödetmem çok utanç verici bence onun aldığı şeyi de öderim sen öder misin falan derse
Erkek olarak ben yapıyorum tabi ki kız arkadaşım da ona göre harcamalara yön veriyor abartıya kaçmıyoruz
Kusura bakmasın ben ne alıyorsam öderim onunkinede karışmam.
Ben öderim neden benim alacağım seyleri o odesin
Ben sevmem erkeklerin para ödemesini kendim öderim gerek yok
Herkes kendi alışverişinin parasını ödesin
Herkes kendi aldığını ödemeli bence.
Ay onu niye alıyorum o zaman yanıma :D
Erkekler ödesin jsjsjs
Kimde varsa o ödemeli.
Herkes aldığını ödesin
Kim aldıysa o ödesin..
Herkes kendikini ödemeli
Kim alıyorsa o ödesin
Erkek yapmak zorunda hissediyor