Sweat coin de parayı çekmek için 20000 sweat coin gerekmiş bunu ne kadar sürede tamamlayabilirim sizce ve 20000 sweat coin ne kadar a denk geliyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an ne kadar oldu ve ne kadar zamanda? 20000 sweat coin 1000 dolar değerinde.
Yeni başladım 26.82 sence kaç ayda tamamlanır ve çekim nasıl yapıcam bilmiyorum sen kullanıyomusun
yeni derken tam zaman önemli. küçük farklar uzun vadede uzun zaman demektir. mobil kullanmıyorum. tavsiyede etmem. pc üzerinden kazancım var. mobil üzerinden adım sayar ve benzeri coin üretimi sakat.
şu an 0.0020 tl niz var
Yani 3 aymı 5 aymı onu merak ediyorum da
sanırım bu biraz yardımcı olur.
1000 adım = 0,95 swc
1 swc = 1052,63 adım
20.000 swc = 1000 USD
20.000 swc = 21.052.631,58 adım
1 USD = 21.052 adım
1 TL = 3.661,85 adım
1tl için okadar yürümem ben yani çok kötü ozamsn bu
1000 adım 1 swc ise 20000 swc kaç adım
21 milyon adım. ay mı? yıllar sürer bu.
😂😂bence yıl ve okadar yıla uygulama kalıcakmı ki
dahası var. programın ayarlandığı hızda yürümez iseniz adımları geçersiz kılar ki buda size ciddi bir zaman kaybı olarak döner.
Ve 10000 adım 10 swc olsa hadi 20000 swc için gerçekten yıllar gerekir.
evinizde bilgisayarınız var mı? var ise benim kazancım şu an güncel aylık giderler çıkıldığında net 400 tl. ve yürümek zorunda değilim.🤣🤣
Var ama şu an ewde değil.
Sizce adım Sayar da boşa zaman kaybı değilmi ne bilim reklamlar falan ve çok az verio
dediğim gibi. mobil üzerinden coin üretimi tavsiye etmem. zamana, telefona, adımınıza yazık. kısaca canınıza yazık. bilgisayar masa üstümü laptop mu?
Laptop
😕ya inan çok araştırdım azda olsa gelir olarak ama yok bikez gece 3 saat bi uygulama da 1000 soru çözdüm fazla paea verecek diye bi dönüştürdüm 1 TL yazıyo oturdum agladım sinirden
laptop aşırı ısınması sebebiyle bozula biliyor. kazananlar var ama az miktar. çerez parası diyelim aylık. değer mi? laptop fiyatlarına göre değmez.
Sweat coin den sence kazanabilirmiyim günlük 10000 adımla.16000 i
ben masa üstü ile 3 yıldır kazanç sağlıyorum. pc 3800 tl ye alınmıştı. şu an fiyatı ortalama 15000 tl. ben 3 yılda 17000 tl aldım.
Pki mobilden kazanç nasıl saglarım bildiğin uygulama var mı
kesinlikle o kadar kazanamazsın. mobil ile sağlanan her türlü kazanç ciddi bir zaman karşılığında maalesef. yani hangi uygulama olursa olsun 10 larca yıl sürer. ve tamamlamadan da ödeme yapmaz.
Pki adım sayardan kazanıyormusun eşya
günlük 10000 adım sadece 10 tl yapıyor. ödeme günlük yapılmış olsa belki değer 10000 adıma. ancak belirlenen miktar 20000 olunca işin şekli değişiyor.
Ewet 😕
Hadi diye bişe var bilgi yarışması sorular çok zor adam canlı yayında soru sorıo işaretlemeye bile süre yetmio
hayır hayır 10000 adım 3 tl yapıyor
😂çok saol şu an siliyorum
😂😂3 TL ne ayy sinir oldum
eşya derken
sende sağol sorun değil
Adım para para vermiyor hani böyle oyuncak mutfak eşyası falan veriyor ya onu sprdum
fark yokki. burada önemli olan tek şey adım atman çok ça adım. verdiği eşyanın değeri yine coin üzerinden kazanılan miktarla eşdeğer. yani değişen hiç bir şey yok.
😕ama oda çok az veriyor ve biriktirmek çok zor senin baya var sanırım puanın
şöyle anlatayım. misal su ısıtıcısı veriyor. ne kadar ısıtıcı fiyatı. misal 300 tl. bu ısıtıcıyı alabilmen için 600 tl lik adım atman gerekli gibi düşün.
sebebi kısa vadede ödeme yaptığı için. vade varkı gibi.
Reklamlar çok uzun ya ondada dönüştür et dio 100 adımda direk saysa kolay
puan derken yooo bu öyle bir şey değil. benim kazanç sağladığım coin etherium. şu an 1 etherium 18000tl. ben günlük ödeme alıyorum ve hemen satıyorum. günlük kazanç 16tl. bazen bir kaç gün bekletiyorum. 100 tl yi geçince tl ye çeviriyorum. biraz birikincede bankaya eft yapıyorum.
maalesef mobilden indirip yüklemeye değmez. telefonu yorma. birde aşırı yüklenirse telefondan olursun.
😂bu arada 16000 TL'yi çekmek için 2 yıl gerekmş değmez
başka yollara başvurmalısın. iyi bir orta seviye masa üstü bilgisayar aldığında yardımcı olurum. bilgisayar ekran kartı minimum bellek kapasitesi 8gb olmalı. bilgine.