Çünkü hediyeyi aldım zaten saat : ) ya bana karşı ilgili boş değil açılacağım ona fakat biraz bağlı ailesine ben bunu fark ettim gözlemledim biraz buluşma nasıl olacak bilmiyorum ya
Bulusuyorsaniz zaten birilerinin gormesini goze almissiniz ona gore daha sakin bi yerde bulusun kızda zaten bi bahane bulur arkadasimin hediyesi vs bu bir sorun degil siz anlasin da bunlar basit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Saat guzel hediye
Bende öyle düşünüyorum. Altın renginde böyle naif bir saat çok da güzel yakışır ona. Peki ne zaman verilir henüz buluşmadık konuşmadık yani?
Hic buluşmadiniz konuşmadiniz neden acele ediyosunuz hediye icin
Çünkü hediyeyi aldım zaten saat : ) ya bana karşı ilgili boş değil açılacağım ona fakat biraz bağlı ailesine ben bunu fark ettim gözlemledim biraz buluşma nasıl olacak bilmiyorum ya
He o zaman anladım buluşunca açıldıktan sonra karsilikli oda acilsin her sey otursun yerine sonra icimden geldi dersin verirsin yani
İlk buluşmada yanlış anlaşılmasın diye ne yapmam lazım abisi akrabası görür falan önerin var mı? Sende bir kadınsın bilirsin o açıdan soruyorum.
Bulusuyorsaniz zaten birilerinin gormesini goze almissiniz ona gore daha sakin bi yerde bulusun kızda zaten bi bahane bulur arkadasimin hediyesi vs bu bir sorun degil siz anlasin da bunlar basit
Eyvallah kardeş 😊
1 bin? Kolye, bileklik felan olabilir
1.000 olacaktı 😊
Bin de olabilirdi
Fark etmiyi
Gıcık oldum yazıya
Hangi yaziya
Bir bin
Yanlış oldu o kardeş
Kolye ya da saat al
Saat aldım iyimi kibar naif altın rengi
İyidir
Oke
kadınlara çicek alın ya
Çiçekten daha güzel bir kadın o çiçek solar solmayan bir şey en güzelidir...
kusura bakma ama fakir zihni öyle çalışıyor 😐 o çicekle ne kadar gönlü hoş oluyor insanın
Doğrudur kardeşim. Allah sana çiçek bol bol alanı nasip etsin hadi bakiyim 😊
amin
sağol 🙃
sihay gözlük al