Alışveriş & Hediyeler Nasıl bir hediye almak seni mutlu ederdi? arasyolcu Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hediyenin iyisi kötüsü olmaz ama şu an nasıl bir hediye alsaydın mutlu olurdun? Nasıl bir hediye almak seni mutlu ederdi? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Benim icin zamandan daha guzel bir hediye olamaz. 0 3 Yorumla arasyolcu +1 yıl Nasıl yani Yorumla _interstellar +1 yıl Birinin zamanini ayirip sizinle vakit gecirmesi. Zaman en kiymetli seylerden biri benim icin Yorumla arasyolcu +1 yıl Böyle şeylere değer vermen çok güzel :) Yorumla
İlginçperiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl kitapların içinde hayatta tadamadığımız duygular yaşayamadığımız olaylar var bu yüzden kitaplar diyorum 0 4 Yorumla arasyolcu +1 yıl Hangi tür veya kitap Yorumla İlginçperiii +1 yıl aslında yeni şeyler öğrendiren kitapları okumayı seviyorum ama onun haricinde her tür kitap okuyorum Yorumla İlginçperiii +1 yıl hayatın kökleri diye bir kitap okumuştum çok güzel bilimsel bir kitaptı tavsiye ederim Yorumla arasyolcu +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 :) zaman bulursam okuyacağım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güneş gözlüğü Parfüm çanta 1 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 👗elbise 0 1 Yorumla arasyolcu +1 yıl Kadınlar 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim icin zamandan daha guzel bir hediye olamaz.
Nasıl yani
Birinin zamanini ayirip sizinle vakit gecirmesi. Zaman en kiymetli seylerden biri benim icin
Böyle şeylere değer vermen çok güzel :)
kitapların içinde hayatta tadamadığımız duygular yaşayamadığımız olaylar var bu yüzden kitaplar diyorum
Hangi tür veya kitap
aslında yeni şeyler öğrendiren kitapları okumayı seviyorum ama onun haricinde her tür kitap okuyorum
hayatın kökleri diye bir kitap okumuştum çok güzel bilimsel bir kitaptı tavsiye ederim
Teşekkür ederim 🙏 :) zaman bulursam okuyacağım
Güneş gözlüğü
Parfüm çanta
Telefon olabilir
👗elbise
Kadınlar 😄