Kendime cilt bakımı için bir serum almak istiyorum ama istediğim serum 800 TL. Sizce değer mi?

Bakım ürünü için 800 TL fazla değil. Bence bize layık görülen asgari ücret çok çok az. Zaten TLnin değeri diğer paralara karşı hiç kalmadı, buda sürekli para arzı yapıldığı anlamına geliyor. Yani bu gün 800 çok diyerek almadığın bir ürünü yarın 1000 TL vererek almak zorunda kalabilirsin.
800 tl bence fazla ama normal artik hersey pahalı ve böyle şeyleri almamak pahalı diye içimde hep ben buna layık değil miyim sorusunu uyandırıyor varsa paran al en iyilerine layığız
Cevap
12Cevap
Bence biraz fazla gibi
Hayır fazla değil sonuçta o da bir ihtiyaç pahalı olmasından çok önemli olan markası bu devirde bu ekonomik de normal bir fiyat.
Hepsi ayni halt bence alma.. ben eczaneden E vitamini ampulu aliyorum hem yuzume hem sacima suruyorum cildim bebek gibi oluyor
Serumda nasıl bir özellik arıyorsun? Benim sattığım ürünler çok daha uygun ve kaliteli.
Hersey 16-18'le carpilinca bu fiyatlar oluyor. 50 ml almanyada 44€ ucuz değil bu ürün
sadece tek bir ürün ise evet :d zaten naparsanız yapın cildiniz yaşlanacak boşuna para
Gerçekten işe yarayacağını düşünüyorsan değer..
Diğer türlü parana yazık olur..
Kiehls ürünleri değer
Birçok ürünleri kulandım. Tavsiye ederim
Gerçekten işe yarayacaksa ve uzun süre gidiyorsa alınır
Eveet ya ben bazen maaşım olsa da o kadar paralar vermeyeceğimi düşünüyorum
800 tl’ye serum alsam o serumu günlük 1 bardak suya damlatır içerim. Teşekkürler.
Kullandın gerçekten fark ediyorsa al sonuçta cildinden önemli değil
işe yaramazsa birde 😂 ne gülerim he enayi parası der adamlar ne olsa
Git clinique ANti blemish solutions al bana da dua et hadi öptüm
Kullanan bir arkadaşıma danısirdim ya da sosyal medya üzerinden yorumları okurdum gerçekten iyi bir ürünse alırdım
ne gerek var en kotu sampuan bile cogu isimi goruyor
kiehl’s serumu 800₺ mi olmuş yuh anasını he
Durumun varsa çok fazla değil.
İşe yarıyorsa değer ama bu süreçte pahalı da.
Ürüne göre değişir. Değecek ürünler var, evet.
800TL versem bi urune cokerim yaslanirim
Fazla gereksiz pahalı bence
Hayatta bir bakım ürününe o parayı vermem.
Yüz nakli yapıyor sanki seruma bak
İşe yarar mı
Bence fazla.
baya pahalıymış
Değer
biraz fazla sanki 800 tl
Paran varsa değil
Ne olduğuna göre değişir
Değil mi?
Evt baya fazla ya
Bence cok
Biraz evet