Markalı diye gidip nike adidas ve pumanin giriş seviye modellerini almayın. Onun yerine hummel slazenger kinetix gibi markaların en üst seviye modellerini alın uzun süre sıkıntısız giyersiniz. Total de aynı parayı ödeyeceksiniz zaten
Örnek adidas lite ricer 3.0 koşu ayakkabısı başlangıç seviye bir ayakkabi ve fiyatı 700 lira bu paraya hummelin çok sağlam ve rahat modelleri var. Bahsettiğim adidas olanı katlar cebine koyar.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 371 cevap paylaştı.
Taban erimesi zemin temizliğinde kullanılan kimyasallardan meydana gelir. Sert taban yerine dayanıklı malzemeden uretileni seçmelisin. Bunu ayakkabının etiketinde bulabilirsin.
İşi ustasından öğrenmek daha iyi. Şehir merkezine yakından. Mağazaya gidip çalıştığını yeri onlara söyleyip onların sana onermesini ve seninde deneyip memnun kalıp kalmamana bağlı. Ben buradan sana bir marka söylerim şu tarz al derim ama bu defa ayağına zarar gelir veya memnun kalmazsın. Hayatın o ayakların üstünde geçiyor. Ustasından öğrenmek daha güzel 🙂
Evet cogumuzun ayakkabilari tabandan erime yapar zamanla ama onenli olan bu surenin nekadar oldugu hegun ayni ayakkabiyi giyiyosan haliyle cok uzun sure dayanmayacaktir ancak ben hergun ise yuruyerek giden biri olarak aldigim ayakkabi 2 sene civari gidiyor oda en az iki sene bence sen yururken ayagini farkinda olmadan surterek adim atiyor olabilirsin
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Aldığım ayakkabılar tabanı hemen eriyip gidiyor nasıl bir ayakkabı almalıyım. Hangi marke tercih etmeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Markalı diye gidip nike adidas ve pumanin giriş seviye modellerini almayın. Onun yerine hummel slazenger kinetix gibi markaların en üst seviye modellerini alın uzun süre sıkıntısız giyersiniz. Total de aynı parayı ödeyeceksiniz zaten
Örnek adidas lite ricer 3.0 koşu ayakkabısı başlangıç seviye bir ayakkabi ve fiyatı 700 lira bu paraya hummelin çok sağlam ve rahat modelleri var. Bahsettiğim adidas olanı katlar cebine koyar.
700 lira mi 😨
Rahat istiyorsan. Skechers derim. Taban sağlamlığı istiyorsan running tabanlı olsun
Taban erimesi zemin temizliğinde kullanılan kimyasallardan meydana gelir. Sert taban yerine dayanıklı malzemeden uretileni seçmelisin. Bunu ayakkabının etiketinde bulabilirsin.
Ayakkabı içi de eriyorsa Ayak terlemesinden olabilir?
Ayrıca aynı ayakkabıyı her gün giyme değiştir. Ayakkabının hava alması dinlenmesi gerekiyor
Nasıl eriyor. Erimekten kastın ne çok mu yıpraniyor taban hemde kısa sürede
Mesela yeni ayakkabı alfim 3 hafta sonunda ayakkabının içinde basılan yer mafoldu
Ayakkabınin tabanına basıyor ayaklarımı acitiyir
İşi ustasından öğrenmek daha iyi. Şehir merkezine yakından. Mağazaya gidip çalıştığını yeri onlara söyleyip onların sana onermesini ve seninde deneyip memnun kalıp kalmamana bağlı. Ben buradan sana bir marka söylerim şu tarz al derim ama bu defa ayağına zarar gelir veya memnun kalmazsın. Hayatın o ayakların üstünde geçiyor. Ustasından öğrenmek daha güzel 🙂
Sürekli ayakta ve uzun saatler giyince ister istemez tabanı bozuluyor tabi, her gün aynı ayakkabıyı giyme
Nasıl bi zeminde çalışıyosun
Beton
Ayakkabı alacağında belirt beton zeminde çalışıyorum diye tabanları değişik değişik olur çünkü
Bence yurume seklini degistir
Ne alaka
Aldigin tum ayakkabilarin tabani eriyosa ve ozellikle belli bir noktadan eriyosa yurume ya da ayagini yere basarken bir problem vardir
Tabi bunda yaptigin isinde etkisi olabilir
Çalışmadığım zamanda aynısı oluyordu
Evet cogumuzun ayakkabilari tabandan erime yapar zamanla ama onenli olan bu surenin nekadar oldugu hegun ayni ayakkabiyi giyiyosan haliyle cok uzun sure dayanmayacaktir ancak ben hergun ise yuruyerek giden biri olarak aldigim ayakkabi 2 sene civari gidiyor oda en az iki sene bence sen yururken ayagini farkinda olmadan surterek adim atiyor olabilirsin
Ne alaka surtmele
Surtugun icin eriyor
Sende bı terslik var ayakkabılar standart rltir
dockers lescon
Hmm
spor mu takılıyon
unisex uyar mı