Yav süpürge ile çekeyim dedim havaya atmıştım fıs fıs altta bir o yana bir bu yana dönüp durdu kablo erkekler bana bakıyor 😒 yanında da çöp varmış halılara su tutmuştum kenara koydum kurusun diye çöpler halıma yapıştı :/ sonra ters yete yanaşmışım süpürge yetişmiyor
Sonra su işe köpük yerine gideyim dedim adam yanıma geldi kendim yıkayacağum dedim tamam geç işte yapıyor bana el kol hareketi ile sinir oldum neyse geçeceö ama adam da çıkacak o da bana el kol hareketi yaptı
Sonra gittim su ile köpük yaptım arabama yanımdaki adama sordum sağolsun o biraz yardımcı oldu da yaptım tazyikli suyu açtım geriye gidiyorum uxaktan yaptım ben de geri tepşyor
Ya herkes beni izliyor tek kız benim komikti hele havaya atmam boşuna param da gitti 😞 fıs fıs yerde sürükleniyor oğlanın biri güldü ben de gülecektim komik bi durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaparsın zor değil benzinlik bul biraz yapanları izle yaparsın
Her benzinlikte var mı
Neredeyse hepsinde var
Bak gidiyorum
Git ya nolcak bolca bozuk para al 1 lira. Önce köpük sonra su
Bozduğum yok büfe bozar diye düşündüm
Olabilir benzinlik de bozar
Rezil oldum :(
Kimse hatırlamaz takılma
Yav süpürge ile çekeyim dedim havaya atmıştım fıs fıs altta bir o yana bir bu yana dönüp durdu kablo erkekler bana bakıyor 😒 yanında da çöp varmış halılara su tutmuştum kenara koydum kurusun diye çöpler halıma yapıştı :/ sonra ters yete yanaşmışım süpürge yetişmiyor
Sonra su işe köpük yerine gideyim dedim adam yanıma geldi kendim yıkayacağum dedim tamam geç işte yapıyor bana el kol hareketi ile sinir oldum neyse geçeceö ama adam da çıkacak o da bana el kol hareketi yaptı
Ona da sinir oldum
Sonra gittim su ile köpük yaptım arabama yanımdaki adama sordum sağolsun o biraz yardımcı oldu da yaptım tazyikli suyu açtım geriye gidiyorum uxaktan yaptım ben de geri tepşyor
Kuvvetli biraz ama alışırsın
Ya herkes beni izliyor tek kız benim komikti hele havaya atmam boşuna param da gitti 😞 fıs fıs yerde sürükleniyor oğlanın biri güldü ben de gülecektim komik bi durum
Alışırsın
benzinliklerde otomata para atıp yıkayabiliyosun ki kendin
Hepsinde var mı işte
neredeyse hepsinde war
git oto yıkamacıda yıkat. bakkalda yıkatcak değilsin
yakıt istasyonlarının çoğunda var
Hepsinde olmuyor mu bildiğim bir yer Çar umarım orada vardır
Benzinliklerde var o
Benzıncılerde kanks
Yıkatmayacağım kendim yıkayacağım
Tamam ords bozuk para ıle calısan kopuk ve su otomatları var kanks
Öyle mi be kadar sürüyor