Annemle uzun zamandır birlikteler. Kendisi üvey değil tamamen öz baba oldu bana. Tabi ona daha önce hiç baba demedim baba kavramı bana yabancı. Sizce ona ne hediye alabilirim aynı zamanda mektupta yazacağım neler demeliyim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
babama doğum günü için ne alsam diye düşünürken klasik bir saat fikrine gittim, geçenlerde Saat&Saat’ten metal kordonlu, lacivert kadranlı sade ama şık bir model seçtim, ne çok spor ne de fazla klasik tam babaların seveceği tarzda oldu, marka olarak da Casio’nun daha klasik çizgide bir modeline yöneldim hem sağlam hem de abartı fiyatlı değil, günlük kullanımda da gömlekle falan gayet iyi duruyor, alırken Bankkart’ın 5 taksit kampanyasına denk geldim açıkçası tek seferde vermek yerine bölmek daha mantıklı geldi, süreçte ekstra uğraştıran bir şey olmadı direkt ödeme sırasında hallettim, saat de beklediğim gibi çıktı babam da takınca baya beğendi, çok abartılacak bir şey değil ama böyle hediyelik alışverişte işi kolaylaştırıyor, ben memnun kaldım.
11 Yorumla- 4 ay
T. akipp atar mısın lütfen
En İyi Cevaplar
Kendi babamı tanımıyorken bir anda hayatımıza girerek anneme çok iyi bir eş bana çok iyi bir baba oldun. Umarım bundan sonra hayatımızda kalırsın seni hiç kaybetmemek dileğiyle babalar günün kutlu olsun
00 Yorumla
Hayata nasıl bakıyorsan, yüreğinden geçen ilk sözler ne diyorsa onu yaz bence. Duygularını ifade eden cümleler olsun sizi tamamlayan. Hediye için de güzel bir gömlek alabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılYaşın geçiyor al abdest kıl namazını hepimiz bu dünya ya konar göçeriz antin kuntin işlerle uğraşma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun
- +1 yıl
Böyle diyorum işte yalan mı
+1 yılbabalar gününde hediye alınıyor mu ya
00 Yorumla
+1 yılSohbet sevmiyorsun herhalde
00 YorumlaCigara
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
+1 yılDm gele bilirmisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Arkadaşlar babalar günü geliyor üvey babama doğum günü hediyesi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat