- Mağaza daha mantıklı bence , bi şeyi alırken deneme huyum yok
- online alışveriş görsel ile oynandığı için samimi gelmiyor

Mağaza gezmek en nefret ettiğim şeylerden birisi, beni alırı bunalttığı için genelde online alıyorum. Bilindik sitelerden aldığımda çok sorun yaşamıyorum büyük gelmesi dışında fakat genelde aldığım her şeyin zaten terzi görmesi gerektiği için farketmiyor.
Ben mağaza dolaşmayı daha çok seviyorum ama yaptığım alışverişlerin çoğu online oluyor
İki saat Dolaşıp beğenmeyip çıkan kadınlardansınız 😱😱
Mağaza ama ikinci el alıyorsam online
İkinci el nasıl online oluyor 🤔
Duydum bunları ama ne sattım ne de satın aldım
Cevap
10Cevap
Online alışveriş benim resmen bebeğim ya, onsuz napardım asla bilmiyorum
Ne yapardınız 🤷🏻♀️
Mağaza gezmeyi daha çok seviyorum ben ya, gider denerim düşünürüm öyle alırım
zara , stradivarius, bershka, pull&bear, h&m,
online da trendyol bir de bi site var narferita diye acaip güzel elbiseleri falan tam alıcam bedenleri tükeniyo 🥺 ya ne ara tüketiyorsunuz karılar ya bu ne hız be 🥺
Kitaplar gobi risksiz ihtiyaclar icin online, ayakkabi gibi ihtiyaclarim icin ise mağaza.
Çok mantlıklı geldi bana ama kitap’la işim olana
Gezip, görerek ve deneyerek almayı tercih ediyorum genel olarak...
Online alışveriş. Hem bulması kolay hem de mağazaya göre fiyat bakımından daha iyi.
Giyim olarak düşünürsek ilk tercihim mağaza olur. Orada denerim. Online mağaza'da daha uygun fiyatlı ise oradan alırım.
Tabiki
:)
Ben şimdiye kadar aldığım hiçbir uzunde kiyafet taki vb sorun yaşamadım nasil gosterildiyse hep öyle geldi gözünüzün iyi olması lazım bu konuda ben hep internetten aldım gidip mağaza da denemek saçma geliyor üşeniyorum
Online olanlar daha uygun ve güzel olmaya başladı yavaş yavaş ona geçiyorum gibi.
Pantalon elbiseyi deneyerek magazadan
Tshirt internetten
Internetten almiyorum
Kıyafet mağaza diğer ürünler çoğunlukla online
Online. Alışveriş yapmayı sevmiyorum
magazaya gider kendim alirim kargocu bekleyemem..
mağaza seviyorum genelde..
Sanal mağazalar.
mağaza
Bende aynen öyle düşünüyorum.
Mağaza
Mağaza
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?