Ege veya Akdeniz'de ev almak istenize hangi şehir ve ilçeden alırdınız? Neden? Uyguna nasıl bulunur malum oralar baya arttı :)
İzmir
Muğla
Antalya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muğla-Fethiye. Hiç öyle apartman dairesi falan almam. Arsa bile değil tarla alıp üzerine prefabrik ev yaptırırım. Tek problem soğuk olduğunda yalıtımın az olması. O da çok sorun değil klimayla hem ısınmayı hem soğumayi sağlarım. Bu devirde apartman dairesi almak mantıklı değil:) sen ne düşünüyorsun?
Ben zaten apartman dairesinde oturmaya alışık değilim hep müstakil evde büyüdüm. Ben de bu bahsettiğim yerlerde müstakil bir yer almak istiyorum ama maalesef birden çok fırlamış ya da internet sitelerinde bu kadar pahalı belki direk oraya gidilse bulunur
Hani cidden yazılan milyonları verenler var mı üstelik evlerin etrafında hiç geniş arazi yok villalar site şeklinde bence hiçbir anlamı yok.
Hayır ne yazık ki internette yazılanlar doğru. Gidip yüz yüze öğrenebileceğin konu elektrik su şebekelerine uzaklığı, yola tam olarak uzaklığı olur. Ve evet gerçekten bu paraları veren insanlar var.
Hani sadece yere veriliyor resimler evlerin malzeme kaliteleri cidden berbat 😅 Hani aldıktan sonra ne gibi eksiklikler çıkar Allah bilir.
Anahtar teslim çalışan, işinde iyi firmalar var. Geçen sene arkadaşım yaptırdı ve sorun yaşamadı hiç. :) Sadece planlama yapılırken ne istediğini bilmeli ve ona göre tercihlerini yapmalı insan. Başlandıktan sonra değiştirmek mümkün olmuyor çünkü. Peki iş konusunu ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sonuçta sadece ev sahibi olmakla bitmiyor. Orada hayatını geçindirmek için çalışmanız da gerekiyor:)
Çalışmam ben de otururum bol bol :)
Cevap
2Cevap
Eskiden ev almayı düşünürken, kiracılığım ve ev değişikliklerinden edindiğim tecrübeye göre, aslında ev almak heleki apartmandan daire almak çok can sıkıcı. Bir arkadaşın yorumda bahsettiği gibi tarla alıp üzerine prefabrik gibi birşeyler yaptırmak en doğrusu ve kafa rahatlığı.
aynen dairelerde ben de oturamam zor 🤷🏻♀️
Kaç kere apartman grubundan nezaketle uyarıyoruz balkona çöp atılıyor biraz dikkat edelim felan gibisinden ama biz diyip biz duyuyoruz. Balkonu fazla kullanmadığımdan şimdilik idare ediyoruz ama iyi ki bu apartmanda oturmayı tecrübe etmişim diyorum.
Evet berbat bir sorun... Kurtulmuşsun. Bence genel olarak aidat vs. giderler saçma sapan boş yere bazı semtlerde çok fazla yani müstakile alışanlar için zor
Keşke o aidatlarda ahlaki olarak kullanılsa. Alıyorlar almasına ama hiç gerektiği gibi kullanılmıyor.
Yok yok ben müstakil evden yanayım bir daireye milyon vereceğime
Muğla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar