Alışveriş & Hediyeler Telefondan hediye olur mu? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Babama telefon alayım diyorum, babalar gününde telefondan hediye olur mu? Bence mis gibi olur ama sizin fikrinizi de almak istedim :) Telefondan hediye olur mu? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne olr tabi eşim bana yeni yıl hediyesi almıştı telefon 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Markasına bağlı, benim annem siri'siz kabul etmez😄😄 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl neden olmasın ben geçen yıl almıştım babama, şimdi hergün elinden düşmüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır olmaz desek de alacaksın zaten. Çünkü sence miss gibi olur. Bizim fikirlerimizin bir önemi mi var? Sırf sormak için sorulmuş bir soru. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırf soru soruyor diye her geleni fenomen yapıyorlar. Yorumları okumuyor bile Yorumla
Sıcak-_-Çikolata Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence telefon çok güzel bir hediye olur. Kullandıkça seni hatırlar🙂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur , güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kızlar Bir Adım Öne olr tabi eşim bana yeni yıl hediyesi almıştı telefon
Markasına bağlı, benim annem siri'siz kabul etmez😄😄
neden olmasın ben geçen yıl almıştım babama, şimdi hergün elinden düşmüyor
Hayır olmaz desek de alacaksın zaten. Çünkü sence miss gibi olur. Bizim fikirlerimizin bir önemi mi var? Sırf sormak için sorulmuş bir soru.
Sırf soru soruyor diye her geleni fenomen yapıyorlar. Yorumları okumuyor bile
Bana telefon alacağını bilsem kesinlikle sana yürürdüm.
Bence telefon çok güzel bir hediye olur. Kullandıkça seni hatırlar🙂
Babaya olmazda kime olur
Olur hemde güzel olur
Bence çok güzel bir hediye olur :)
Olabilir
Olur tabiki
Olur , güzel olur
Güzel bir seçim
Aileye olabilir
Olur
Olabilir tabi ki
Olur