Alışveriş & Hediyeler Gelen zamlardan sonra hangi markanın bağımlısı oldunuz? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben resmen BİM ve butik bağımlısı oldum.😂 Başka hiçbir yere bakamıyorum... :D Siz hangi markanın bağımlısı oldunuz? Gelen zamlardan sonra hangi markanın bağımlısı oldunuz? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Yabancı markalar 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Sevdiğim parfümün fiyatı 1500-2000 TL olunca "dur ulan güzel cakanlar vardı bu parfümü bı bakayım" diye gittim iyi çakan bir çakma parfumcude de fiyatini 300tl yi görünce anladım.. gerçekten ÇAKIYORLAR her türlü 😄 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı. Ne markasindan bahseden hepsi ateş pahası olmuş. Ne marka bağımlısı olacam.. 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Niye bağımlısı olalım, ucuz bir şey mi var? 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. inan hiç fark etmez artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yabancı markalar
Sevdiğim parfümün fiyatı 1500-2000 TL olunca "dur ulan güzel cakanlar vardı bu parfümü bı bakayım" diye gittim iyi çakan bir çakma parfumcude de fiyatini 300tl yi görünce anladım.. gerçekten ÇAKIYORLAR her türlü 😄
Ne markasindan bahseden hepsi ateş pahası olmuş. Ne marka bağımlısı olacam..
Niye bağımlısı olalım, ucuz bir şey mi var?
inan hiç fark etmez artık
Hala aynı şeyleri alıyorum.
Bimde pahalı be knk
kafama gore takilirim
99 dan beri BİM...
Evin.