Peygamber efendimiz namazı en çok seven kişiydi ve seccadesi yoktu. Toprak üzerinde kılardı. Alnında iz olurdu uzun secdelerden sonra.. Tabii ki biz onun ayağının tozu olamayız ama demek istediğim, mesele seccade ile ilgili değil. Namazın özünü anlamakta. Yani yaptığınız şeylerin felsefesini öğrenmekte. Örneğin, namazda neden bir tane rüku var iken, secde iki tane? Araştırıp öğrenince, yaptıklarınızın, söylediklerinizin farkında oluyorsunuz. Daha çok seviyorsunuz. Bu dereceye geldiğinizde, o zaman seccadedeki desenleri, sadece dikkatinizi namazdan alıkoymaya çalışan bir unsur-engel olarak görürsünüz. İzninizle namazı sevdiren birkaç kitap önereceğim. İnternetten indirip okuyabilirsiniz. Namaz üzerine Muhsin Kıraati'nin 3 tane ve Abdullah Turan'ın bir tane kitabı var. Onları internetten indirin veya Kevser Yayıncılıktan temin edin bence. Allah kabul etsin. Maşallah.
Peki o zaman BURSA İPEK Seccade ayhan home ev tekstili Çeyizlik Hediyelik Kutulu Gümüş Seccade Seti Lüks Tafta Seccade İnci Tesbih (11 Farklı Renk Mevcut) MAJESTIC LUXURY PRAYER RUG Hediyelik Kadife Seccade Seti Lüx Bordo, İnci Tesbih, Kaliteli
MAJESTIC LUXURY PRAYER RUG Hediyelik Kadife Seccade Seti Turkuaz İnci Tesbih Kaliteli Seccade (3 farklı renk mevcut)
Aslında daha fazlası vardı fakat uygulama üzerinden linkleri paylaştığım için silik çıkmıştı. O yüzden ben de tarayıcıdan trendyolun sitesinden kopyaladım ve çok şükür işe yaradı. Bir aksaklik varsa bana tekrardan iletin.
hepsine baktım. majestic olan kutulu guzel olabilir. bursa ipek kaliteli ama pahalı yakından görmem gerekır. burada ac mlz satan bi yer varmış bi de oraya bakayım. çok teşekkür ederim ne kadar güzel ilgılendın. ayhan home a ben de bakmıştım. guzel şeyler var aslında.. kararsız kaldım.