İçinizde bilgili polis memuru falan varsa söyleyebilir mi psikolojikman sorunlarım var diye askerlik görevinden muaf oldum. Fakat silahla ilgili herşeyi biliyorum tetik disiplini falan sinirlendin mi veya depresyon gibi duruma girdin mi silahı eline almayacağın bir psikolojide oluncağını falan herşeyi biliyorum. Ama merakım var ve çok dikkatli oluasını gerektiğinide biliyorum... Sizce silah satın almama engel mi...
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojikman rahatsız olmam (deli ve dengesiz) olduğum anlamına gelmez arkadaşlar
Askerden muaf oldum silah satın almada engel çıkartır mı?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kanka alamazsın. bulundurma ruhsatı aldım 5 sene önce. adamı bıktırıyorlar. normal test sınavına bile girdim.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Silahı almak istemenin sebebi merakım olması. Asla kimseye doğrultmam ve saçma sapan işler yapmam silahla. Sadece İnsanların uzak olduğu bir bölgede tüm güvenlik kontrolünü yaptıktan sonra bir iki şişe patlatırım bukadar. Hobi için yani...
kanka bu işler bireysel beyan ile olmuyor işte. her şey evraklar ile oluyor. adam sınavda ne tür film izlersin bile sormuştu romantik mi aksiyon mu cinayet mi falan gibi düşün artık
alamazsın reis. onu yapmam etmem demekle olmuyor. her şey detaylı inceleniyor ve askerden muaf olmanı sağlayan psikolojik sorunun olduğu için sana hiç vermezler
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide ben sinirlenince silahı alıp ona buna sıkcak biri değil ki... Sadece hobi için atıcılık merakım var hepsi bu
Askerlik başka bu başka ama. Askerde öyle kafana göre silah kullandırmıyorlar adama. Hatta bazıları silah sıkmadan askerliğini bitiriyo. Bak istediğin soruyu sor bilinç testi de yap ben kendime güveniyorum ve silah hakkında herşeyide biliyorum silahın ciddi bir iş olduğunuda biliyorum.
Bak kibarlık dersi sana yeminle zayıf bir adam olmazsın. Öncelikle bir insanla konuşurken sana denmez. Size denir anladinmi size... Bunlar önemli detaylardır. Sana diye hitap edilmez... Nedense bizim ulkemizde 30 yasin ustu olan kisiler kibarligi zayiflik veya elitizm sanıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kanka alamazsın. bulundurma ruhsatı aldım 5 sene önce. adamı bıktırıyorlar. normal test sınavına bile girdim.
Silahı almak istemenin sebebi merakım olması. Asla kimseye doğrultmam ve saçma sapan işler yapmam silahla. Sadece İnsanların uzak olduğu bir bölgede tüm güvenlik kontrolünü yaptıktan sonra bir iki şişe patlatırım bukadar. Hobi için yani...
kanka bu işler bireysel beyan ile olmuyor işte. her şey evraklar ile oluyor. adam sınavda ne tür film izlersin bile sormuştu romantik mi aksiyon mu cinayet mi falan gibi düşün artık
Peki psikolojik tedavim başarıyla sonuçlanır biter ise ozaman silah almamda herhangi bir engel olur mu yani daha önceki muaf olayından yine kalırmıyım
dükkan işyeri vs vs gibi durumlarını gösterip belki. o da senin üzerine kayıtlı vergi mükellefi olacakbelirli bir ciron olacak
Bulundurma ruhsatı almak benim daha zor psikolojikman sebeblerle muaf olduğum için
meraklısın belli inşallah alırsın kanka da
Peki askerlik muafiyetini inceliyorlarmı
onu bilmiyorum ama bakıyorladır. silah konularında hiçbir detay atlanmaz.
niye silah satın alıyorsun
Merakım var. Hepsi bu hobi diyelim herkesten uzak bir bölgede 1 2 şişe patlatmak istiyorum. Atıcılığımı geliştirmek istiyorum.
Atıcılığını geliştirmek için senin silah almana gerek yok ki zaten bence çok yanlış bişey.
Zevk almak için diğelim.. Hevesim var
yanlış bi heves
Bence degil ben kimseyi vurmam 😊😊😊😊😊😊 İnsancılım
silah alamazsın. ehliyette ya da işe girerken bile problem olabilir
Sizde beni iyice dengesiz yaptınız
benlik bir şey yok. askerde de bir ton insan kafayı yiyor ama yine de devam ediyor
Çok saçma yasaklar bunlar. Sizde iyice (deli dengesiz) muamelesi yapıyorsunuz bana
açıkcası benim umrumda bile değil. sadece olanı söylüyorum. devlet askerden muaf kılınca bunun bedelini ödetiyor
Neden ödetsin... Askerlik gereksiz bir şey profesyonel askerliğe geçilsin zaten nato üyesiyiz.
Zaman kaybından başka bir şey değil askerlik.
Zaten ülkenin yarısı askerden geldikten sonra psikolojikman travmaya giriyorlar.
Yani savaş yok bir şey yok milleten para tırtıklamadan başka bir işe yaramıyor maalesef.
para zaman ve işgücü çalıyorlar halktan. lakin burası bir orta doğu ülkesi halk bedel öder liderler ve patronlar kazanır.
alamazsın reis. onu yapmam etmem demekle olmuyor. her şey detaylı inceleniyor ve askerden muaf olmanı sağlayan psikolojik sorunun olduğu için sana hiç vermezler
İyide ben sinirlenince silahı alıp ona buna sıkcak biri değil ki... Sadece hobi için atıcılık merakım var hepsi bu
bu cümleyi normal biri de söyleyebilir seri katilde yani kişisel beyanın önemi yok
Umarım vermezler
Neden?
Sana vermezler
Neden?
Neden versin raporun var silah altına alınmak sorun ki seni muaf tutmuş sana neden silah versin?
Askerlik başka bu başka ama. Askerde öyle kafana göre silah kullandırmıyorlar adama. Hatta bazıları silah sıkmadan askerliğini bitiriyo. Bak istediğin soruyu sor bilinç testi de yap ben kendime güveniyorum ve silah hakkında herşeyide biliyorum silahın ciddi bir iş olduğunuda biliyorum.
Benim hevesim var hepsi bu hobi olarak güvenli bir bölgede atıcılığımı geliştirmek istiyorum.
Bak kibarlık dersi sana yeminle zayıf bir adam olmazsın. Öncelikle bir insanla konuşurken sana denmez. Size denir anladinmi size... Bunlar önemli detaylardır. Sana diye hitap edilmez... Nedense bizim ulkemizde 30 yasin ustu olan kisiler kibarligi zayiflik veya elitizm sanıyorlar.
Siz maalesef silah belgesi alamazsın demen gerekiyor.
Allah aşkına et... ...