Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojikman rahatsız olmam (deli ve dengesiz) olduğum anlamına gelmez arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kanka alamazsın. bulundurma ruhsatı aldım 5 sene önce. adamı bıktırıyorlar. normal test sınavına bile girdim.
Silahı almak istemenin sebebi merakım olması. Asla kimseye doğrultmam ve saçma sapan işler yapmam silahla. Sadece İnsanların uzak olduğu bir bölgede tüm güvenlik kontrolünü yaptıktan sonra bir iki şişe patlatırım bukadar. Hobi için yani...
kanka bu işler bireysel beyan ile olmuyor işte. her şey evraklar ile oluyor. adam sınavda ne tür film izlersin bile sormuştu romantik mi aksiyon mu cinayet mi falan gibi düşün artık
Peki psikolojik tedavim başarıyla sonuçlanır biter ise ozaman silah almamda herhangi bir engel olur mu yani daha önceki muaf olayından yine kalırmıyım
dükkan işyeri vs vs gibi durumlarını gösterip belki. o da senin üzerine kayıtlı vergi mükellefi olacakbelirli bir ciron olacak
Bulundurma ruhsatı almak benim daha zor psikolojikman sebeblerle muaf olduğum için
meraklısın belli inşallah alırsın kanka da
Peki askerlik muafiyetini inceliyorlarmı
onu bilmiyorum ama bakıyorladır. silah konularında hiçbir detay atlanmaz.
niye silah satın alıyorsun
Merakım var. Hepsi bu hobi diyelim herkesten uzak bir bölgede 1 2 şişe patlatmak istiyorum. Atıcılığımı geliştirmek istiyorum.
Atıcılığını geliştirmek için senin silah almana gerek yok ki zaten bence çok yanlış bişey.
Zevk almak için diğelim.. Hevesim var
yanlış bi heves
Bence degil ben kimseyi vurmam 😊😊😊😊😊😊 İnsancılım
silah alamazsın. ehliyette ya da işe girerken bile problem olabilir
Sizde beni iyice dengesiz yaptınız
benlik bir şey yok. askerde de bir ton insan kafayı yiyor ama yine de devam ediyor
Çok saçma yasaklar bunlar. Sizde iyice (deli dengesiz) muamelesi yapıyorsunuz bana
açıkcası benim umrumda bile değil. sadece olanı söylüyorum. devlet askerden muaf kılınca bunun bedelini ödetiyor
Neden ödetsin... Askerlik gereksiz bir şey profesyonel askerliğe geçilsin zaten nato üyesiyiz.
Zaman kaybından başka bir şey değil askerlik.
Zaten ülkenin yarısı askerden geldikten sonra psikolojikman travmaya giriyorlar.
Yani savaş yok bir şey yok milleten para tırtıklamadan başka bir işe yaramıyor maalesef.
para zaman ve işgücü çalıyorlar halktan. lakin burası bir orta doğu ülkesi halk bedel öder liderler ve patronlar kazanır.
alamazsın reis. onu yapmam etmem demekle olmuyor. her şey detaylı inceleniyor ve askerden muaf olmanı sağlayan psikolojik sorunun olduğu için sana hiç vermezler
İyide ben sinirlenince silahı alıp ona buna sıkcak biri değil ki... Sadece hobi için atıcılık merakım var hepsi bu
bu cümleyi normal biri de söyleyebilir seri katilde yani kişisel beyanın önemi yok
Umarım vermezler
Neden?
Sana vermezler
Neden?
Neden versin raporun var silah altına alınmak sorun ki seni muaf tutmuş sana neden silah versin?
Askerlik başka bu başka ama. Askerde öyle kafana göre silah kullandırmıyorlar adama. Hatta bazıları silah sıkmadan askerliğini bitiriyo. Bak istediğin soruyu sor bilinç testi de yap ben kendime güveniyorum ve silah hakkında herşeyide biliyorum silahın ciddi bir iş olduğunuda biliyorum.
Benim hevesim var hepsi bu hobi olarak güvenli bir bölgede atıcılığımı geliştirmek istiyorum.
Bak kibarlık dersi sana yeminle zayıf bir adam olmazsın. Öncelikle bir insanla konuşurken sana denmez. Size denir anladinmi size... Bunlar önemli detaylardır. Sana diye hitap edilmez... Nedense bizim ulkemizde 30 yasin ustu olan kisiler kibarligi zayiflik veya elitizm sanıyorlar.
Siz maalesef silah belgesi alamazsın demen gerekiyor.
Allah aşkına et... ...