Alışveriş & Hediyeler Şu an hangi abur cubur hediye edilse mutlu olurdunuz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hangisi gelsin? Bir laviva ya da karam olsa güzel olurdu. Ya da gofrik :D Şu an hangi abur cubur hediye edilse mutlu olurdunuz? Cevapla Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bitter olabilir 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mutlu olmak da ne? Bayılırım. Aşık olurum her halde <3 1 0 Yorumla
juicyyY Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl bogazima kadar doluyum ben yatiyorum artik ya iyi geceler shdh 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dün gelen aniden sufle beni mutlu etti hala mutluluğunu yaşıyorum 😍 1 0 Yorumla
Zeygultekin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Cheetos'dan çıtırcık ve cevizli sucuk, birde leblebi de olsa değme keyfime... 🤦🏻♀️😋 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ağzının tadını da biliyoo Yorumla Zeygultekin +1 yıl Tabiki de bilirim, can boğazdan gelir... 🤦🏻♀️😁 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Her zaman için eti'nin yerfıstıklı sütlü çikolatalı cangası ve yanında doğal maden suyu süper olur..#TubaSueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
Meliscigim000 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl şu an hepsinde gözüm var shsh 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aman sakin ol. D Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. Uzak olsun benden daha yeni bir tane albebi yedim pişman oldum ona da zaten 0 0 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün çok yedim. Hala da yiyorum😄 canga 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl cangacı mı oldun sımdı de :D Yorumla Angel2597 +1 yıl Canga olamadım daha :-) onun kadar tatlı değilimdir Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mutlu olmam doluyum çok 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neye dolusun Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Abur cubura Yorumla
nisanurr_y Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Antep Fıstıklı beyaz çikolata ya da magnum dondurma 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı. Offf Gofrik olsa da yesem şimdi ne güzel olurdu 🥺 1 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Mutluyum çünkü dondurma yiyorum 🍦🍧🍨 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beni mutlu etmeye yetmiyor artık bunlar. 1 0 Yorumla
Lilith_me Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu ara çikolataya doydum cips olsa fena olmazdı 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Ülker Çikolatalı Gofret sevmeyen var mı? 0 1 Yorumla terziayca +1 yıl Dido da güzel bak Yorumla
Gizemliikullanıcıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Valla her türlü abur cubura açığım şslcşsş 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cips 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bitter olabilir
Mutlu olmak da ne? Bayılırım. Aşık olurum her halde <3
bogazima kadar doluyum ben yatiyorum artik ya iyi geceler shdh
Dün gelen aniden sufle beni mutlu etti hala mutluluğunu yaşıyorum 😍
Cheetos'dan çıtırcık ve cevizli sucuk, birde leblebi de olsa değme keyfime... 🤦🏻♀️😋
Ağzının tadını da biliyoo
Tabiki de bilirim, can boğazdan gelir... 🤦🏻♀️😁
#SelamGençlik 🍀🍀
Her zaman için eti'nin yerfıstıklı sütlü çikolatalı cangası ve yanında doğal maden suyu süper olur..
#TubaSueda 🍀🍀
şu an hepsinde gözüm var shsh
aman sakin ol. D
Uzak olsun benden daha yeni bir tane albebi yedim pişman oldum ona da zaten
Bugün çok yedim. Hala da yiyorum😄 canga
cangacı mı oldun sımdı de :D
Canga olamadım daha :-) onun kadar tatlı değilimdir
Mutlu olmam doluyum çok
neye dolusun
Abur cubura
Antep Fıstıklı beyaz çikolata ya da magnum dondurma
Offf Gofrik olsa da yesem şimdi ne güzel olurdu 🥺
Piko- Halley olabilir ya da Coco Cops
Mutluyum çünkü dondurma yiyorum 🍦🍧🍨
Beni mutlu etmeye yetmiyor artık bunlar.
Browni veya karam çok iyi olurdu
Lütfen paket gıdadan uzak duralım 🙂
Rejim yapıyorum yemem o yüzden
Albeni ya da didoya hayır demem😅
ay hiç canım çekmiyo ya 🙄
Birkaç koli kinder süt dilimi olsa 😋😋
İlk gözüme çarpan Albeni oldu 😂
Bu ara çikolataya doydum cips olsa fena olmazdı
Ülker Çikolatalı Gofret sevmeyen var mı?
Dido da güzel bak
Normal bir çikolataya hayır demezdim.
ağza sıkmalı çikolata ajs
Aaaa burada jelibon yok 😠
Albeni😍😍😍
Browni İnteste 🥲
Valla her türlü abur cubura açığım şslcşsş
Öf canım çekti hepsinden fena
Dondurma
Balık kraker
Cips
Cikolata🤣