Her duyduğunuz bilgiye inanmayın benide burada güldürmeyin 😄
Ürün satmak için sallamasyon yapar mısın?
Her duyduğunuz bilgiye inanmayın benide burada güldürmeyin 😄
Tahmin edeceğiniz gibi profesyonel bir satıcı asla bunu söylemez zaten :) sorulu cevabına gelirsek asla bu tarz saçmalık derecesinde bir bilgi vermezdim. Kesinlikle yalan da söylemezdim. Çünkü yerin sabit ve bir kasiyersin bu pencereden bakıyorum olaya :) ürünü satmak için yalan söylemek ticarette adamı batırır.
Jelibon sığır jelatininden yapılır ve kolajen içerir. Kolajen ise kemik ve eklem sağlığına faydalıdır. Ancak, kolajeni şekerlemelerden değil, uzun süre kaynatılmış kemik suyundan almak tabii ki daha iyidir. Kasiyer çok da yanlış bir şey söylememiş.
Yararlı olan jelibon değil zaten, sığır jelatini, ve kolajen faydalı diye elbette jelibon ve jelatin içeren başka şekerlemeler yenmez. @elfprincess Kasiyerin bilgisi eksik
Karbonmonoksitin içinde de oksijen elementi vardır. Oksijen elementi varsa bu oksijen icerir yararlıdır demek kadar yanlış jelibona yararlı demek. Jelibonun hammadelerinden hangileri faydalı diye araştırmak yerine bütün karışıma bakarak konuşmak gerekir. Ki zaten içindeki bileşenlerin kanserojen olduğuda ortadadır. Yani içindeki sadece bir madde kolajen içeriyormuş diyerek kemiklere iyi geldiğini savunmak çok manasız. Ve çok yanlış
Aldatan bizden değildir demiş tabi olduğum büyük insan. O yüzden yapmam ama sistemde var olmak için bırakalım varolmayı küçücük bir çıkar için böyle ucuz yollara başvuruyorlar
Yapacağım işte yalan varsa o işten çıktığım bile olmuştur, empati kurduğumda o kişinin emek vererek kazandığı parayı almak açıkçası hic hoş değil. Istifami verdiğim çok gıda sektörü oldu..
Cevap
9Cevap
Bu kadar da olmaz ya :D küçük bir jelibon tanesi 50 kalori içinde ki yağ şeker ve tatlandırıcıları söylemeye gerek yok
Bilinçsiz satış işte. Önce hayal ettirip sonra ihtiyaç gibi hissettiremezse satış yapamaz. Zaten kasa önündeki ürünlerin son kullanma tarihi yaklaşıyordur.
Instagramda dahil çok ürün tanıttım vitamin ve kozmetik giyim bence kötü ürünler değildi ama ticaret bu hepsini bilmeme imkan yok ne yazikki
Kısmen doğru çünkü domuz jelinden yapılıyor ama tabi jel kelle paça gibi sakatat ürünlerinden daha doğal ve sağlıklı elde edilir
Domuz değil, sığır jelatini
Evett.. taçsız kıral Pele, Backen Bauer.. diye başlıyorsa koşarak uzaklaşırım 😂😂🤣
Yok daha neler
Yani 😄
Kul hakkından korkmuyorsan yaparsın
Yapmam zorlamayı sevmem.
Seni cahiiil kız doğru demis
Hayır yapmam asla
Tabii ki
Hayır yapmam.
Evetttt
Yapmam
Yok yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?