Güncellemeler
+1 yıl
bişey daha sorucam teslimat kodu gelirse şubeye gelmiş mi oluyor o gün ulaşır mı yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siparişi bugün verdiyseniz bile tahminim en geç Pazar günü elinizde olur. MNG en geç 3 güne getiriyor.
ama haftasonu kargolar çalışmıyormuş
bide şimdi verdim gündüz değil konrtol aşamasında yazıyor hala
Pazar hariç her gün çalışırlar. Kargo aracını süren şoförler için haftasonu filan gibi böyle bir durum yok yani alışveriş teslimi aksamasın diye.
Yarın sisteme alınır, iptal etme ihtimalinize karşı kısa bir süre için hemen vermiyorlar kargoya. Yarın sipariş onaylanınca hemen yola çıkar. Pazar günü şehrinize ulaşırsa Pazartesi adresinize getirilir diye tahmin ediyorum.
Ama dediğim gibi bi' bakarsınız, Cumartesi günü de MNG'den teslimat kodunuz şudur diye nesaj gelebilir yani.
yani pazar günü kargoya mı gelir
şubeye gelirse ordan alırım
Yok hayır, şehrinize Pazar günü yetişmiş olursa Aktarma Merkezinde o gün bekler. Pazartesi sabahı da şubeye götürülür. Ordan da dağıtıma çıkar.
Eski bir kargo firması çalışanı olduğum için söylüyorum. Süreç böyle işler yani.
umarım yetişir ya
Şu aralar yoğunluk azaldı diye biliyorum. Salı'ya kalmaz yani tahminim, İstanbul gibi filan uzak illerde 3 gün sürebiliyor o yüzden Pazartesi size ulaşır diye tahmin ediyorum.
tekirdağa gelicek istanbuldan
pazartesi gelir inşallah
Ooo, o zaman hiç gecikme olmaz inşaallah. 😁
inşalaahh🥺
bişey daha sorucam teslimat kodu gelirse şubeye gelmiş mi oluyor o gün ulaşır mı yani
Aynen, teslimat kodu gönderilmesi dağıtıma çıkarılacağı zaman müşterinin haberi olsun da o gün adresinde kalsın diye gönderilmesi demek.
yola çıkmış olur
gelir mi sizce pazartesiye
teslim süresi yazar
kodu sorgula nerede olduğunu görürsün
daha onay bekliyor yazıyor
müşteri hizmerleini ara
ya da gidip şubeye mi sorsam
olumlu yanıtalamasın