Alışveriş & Hediyeler Babalar Günü'nde hediye almaya Anneler Günü kadar önem verir misin? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genelde babalar günü, anneler günü kadar önemsenmiyor sanki. Babalar Günü'nde hediye almaya Anneler Günü kadar önem verir misin? Cevapla Babalık Soruları Hediye Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Niye veremeyeyim baba insan değil mi? 0 6 Yorumla theghost278 +1 yıl Vermeyeyim* Yorumla PrettyBlue +1 yıl ben böyle düşünmüyorum zaten. ama pek önem vermeyen insanlar var Yorumla theghost278 +1 yıl Yo yo sana demedim zaten detaydaki yazım tardından anlamıştım zaten böyle bir ayrım yapmadığını. Genel konuştum. Yorumla PrettyBlue +1 yıl evet genel öyle maalesef :) Yorumla theghost278 +1 yıl 3 görüş mü? Ve fenomen olmana rağmen, yani bu soruyu bir çok kişi görmüştür diye tahmin ediyorum. Alla allaaa nereye kayboldurlar acabaaaa Yorumla theghost278 +1 yıl Sonuç gösteriyor ki haksızlık konusunda fazla haklısın Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla PrettyBlue +1 yıl neden Yorumla delidayı0234 +1 yıl Aramız iyi değil 7 yıldır birbirimizi görmüyoruz Yorumla
BeyazÇikolatalıMilka Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Verilmeli baba ebeveyn değil mi baba adayi olarak 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl babalara bu konuda haksızlık yapılıyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye veremeyeyim baba insan değil mi?
Vermeyeyim*
ben böyle düşünmüyorum zaten. ama pek önem vermeyen insanlar var
Yo yo sana demedim zaten detaydaki yazım tardından anlamıştım zaten böyle bir ayrım yapmadığını. Genel konuştum.
evet genel öyle maalesef :)
3 görüş mü? Ve fenomen olmana rağmen, yani bu soruyu bir çok kişi görmüştür diye tahmin ediyorum. Alla allaaa nereye kayboldurlar acabaaaa
Sonuç gösteriyor ki haksızlık konusunda fazla haklısın
Hayır
neden
Aramız iyi değil 7 yıldır birbirimizi görmüyoruz
Verilmeli baba ebeveyn değil mi baba adayi olarak
babalara bu konuda haksızlık yapılıyo